Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spelniona87

Tracenie władnosci w rece lewej.

Polecane posty

Mam pytanie do Was od tygodnia podczas jakis czynnosci reka mi odmawia posluszenstwa , np. Jestem piekarzem kroilam ciasto i nie potrafilam noza utrzymac w rece ,reka mi odmawiala posluszenstwa taka slab;/ tak samo dzis podczas obrobki ciasta tez mi odmowila posluszenstwa .Ciezko bylo mi Nia ruszyc;( Jak myslicie to moze byc prze przemeczenie? Czy kregoslup?

Ile masz lat? I co to znaczy "tracenie władności"? :) boli, dretwieje? Jeśli tak, to gdzie dokładnie?

Gość moja lapka tez dretwieje
ja mam to samo i zawsze lewa reka. Mam 22 lata, czym to moze byc spowodowane?

Gość ....moim zdaniem to....
rwa barkowa. też tak miałam nie byłam w stanie utrzymać telefonu w ręku. pomogła rehabilitacja i zastrzyki . ale radzę udać się do lekarza

Powiem tak: diagnozujcie sie nawzajem... a ja wam mogę 50 schorzeń od reki wymienić, które daja takie objawy. Dziekuję za uwagę :)

Gość do edyciak
to wymien 50.

Mam 24 lata w tym roku. To nie jest dretwienie. W pewnych czynnosciach reka slbanie nie moge nic w niej utrzymac ostatnio to sie powtorzylo. Zobaczymy pozniej czy sie nie pojawi.

Edyciak dokladnie dlon palce zawsze to sie zdarza gdy cos w Niej trzymam i wtedy puszczam przedmiot bo nie jestem wstanie Go utrzymac .

Rozumiem... czyli to dretwienie pojawia sie w barku i promienuuje aż do ręki i do palców, tak? A jesteś w stanie określić, do których palców?? I czy rano ci reka drętwieje po obudzeniu, czy głównie zauważasz to, gdy właśnie robisz cos ta ręką?

Gość gth65h67
sm?

Edyciak gdy cos robie , podczas jakies czynnosci . A palce to dokladnie srodkowy i wskazujacy . IDe w poniedzialek do lekarza zeby mi dala jakies skierowania na badania . Pozdrawiam