Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiaDab

Humor u dzieci w wieku 3-6 lat - ankieta

Polecane posty

Gość GosiaDab

Drodzy Rodzice! Jestem studentką V roku kognitywistyki w Instytucie Psychologii UAM w Poznaniu i potrzebuję pomocy przy badaniu do pracy magisterskiej na temat humoru u dzieci. Poniżej jest link do ankiety przeznaczonej dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. http://webankieta.pl/ankieta/w1hq10823sp6 Ankieta zawiera żarty dostosowane do wieku dzieci i ma na celu sprawdzenie, jakie historyjki śmieszą dzieci w jakim wieku. Wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 10min, a możliwe, że Państwa Pociechy będą miały przy tym sporo zabawy. Ankieta wymaga udziału dziecka. Bardzo ważne jest, żeby wypełnić ją do końca. Jeśli znacie kogoś, kto ma dziecko w wieku od 3 do 6 lat, to proszę, przekażcie mu ten link. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam :) Gosia Dąbkiewicz

Gość GosiaDab
Czy taki kawał rozśmieszy dziecko ? Teściowa bierze rower. Zieć się pyta: Gdzie mamusia jedzie ? Teściowa: Na cmentarz. Zięć: A kto rower przyprowadzi ?

Gość facet ma pytanie do autorki te
Czy zarabiasz w agencji na studia ? Pytam bo wiem że wiele studentek jest prostytutkami.

Próbowałam rozwiazać tą ankietę z 6-letnią siostrą ale nie da sie ponieważ w uzasadnieniu nie ma nigdy odpowiedzi dlaczego dowcip ja smieszy to znaczy brak miejsca na wpisanie własnej interpretacji. Zauważyłam też że śmieje sie od razu jak mówię jej że opowiem dowcip :o

Gość facet ma pytanie do autorki te
up