Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniauu

Recenzje Waszysz ulubionych kosmetyków

Polecane posty

Witajcie! Ponieważ nie znalazłam takiego tematu na forum więc zakładam. Jeżeli macie kosmetyki bez których nie możecie się obejść zachęcam do recenzji. Na pewno pomożemy innym osobom w doborze właściwych kosmetyków lub przekonamy do zakupu konkretnego produktu. Zdjęcia kosmetyków mile widziane :) ZAPRASZAM!!! :)

Moja pierwsza recenzja dotyczyć będzie kremu Vichy tri-activ. Kupiłam go w zestawie z żelem. Żel jest idealny do mojej cery (Mieszana i tendencją do błyszczenia). Ale co do kremu to niestety się zawiodłam. Plusy: + wydajne opakowanie (50ml), wystarczy tylko niewielka ilość na całą twarz. + w miarę miły zapach. + cena 39,90 jak na produkty tej marki myślę że to nie drogo. Minusy (jest ich niestety więcej): - krem zostawiam uczucie maski na twarzy. - po części się nie wchłania. - roluje się przy każdym dotknięciu twarzy, a tym bardziej przy nakładaniu makijażu. - nie widziałam żadnych efektów przy zwalczaniu niedoskonałości i wyrównywaniu kolorytu skóry. Oczywiście jest to moja recenzja. Wiadomo że każda z nas ma inną cerę i na każdej twarzy krem działa inaczej. Jeżeli któraś z Was jest zadowolona z tego kremu zapraszam do podzielenia się swoim zdaniem. Oraz do wpisów na temat kosmetyków których używacie i które polecacie :)

Po zakupie kilku droższych kremów postawiłam na tańszy produkt Ziaja krem ogórkowy. Ziaja ma wiele świetnych kosmetyków, więc chętnie kupiłam ten krem, niestety w moim mieście jest dostępny w aptekach. Plusy: + na pewno cena, za opakowanie 150ml zapłaciłam 9,50zł + bardzo wydajny + świeży zapach + idealna konsystencja + krem dobrze i szybko się wchłania + nawilża skórę + wyrównuje koloryt + skóra nie błyszczy się aż tak bardzo + lekko chłodzi Minusów na razie nie widzę. Ogólnie polecam kosmetyki Ziaja. Są świetne i nie drogie :)