Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaniemogeee

Znajomi zostawili ze mna dziecko

Polecane posty

Gość nojaniemogeee

mowiac ze to tylko na 2 godzinki, bo musza jechac do lekarza na usg. moja znajoma jest w ciazy z drugim maluchem. niestety nie bylo ich poand 4 godziny. nawet nie zadzwonili i nie raczyli powiedziec, ze tak dlugo ich nie bedzie. o 9 przyprowadzili malucha bez sniadania, w reklamowce maly przyniosl tylko dwa owoce!!! w domu nic nie zjadl, dopiero u mnie zaczal sie domagac platkow z mlekiem, tostow. kupilam mu tez loda, czekoladke i soczek. a jak po niego przyszli to nawet nie zapytali co dziecko jadlo!!! po rpostu podziekowali, wzieli dziecko i wyszli. poczulam sie DZIWNIE!!!!

Gość coś ci się pomyliło
no straszne!!! I jak ty będziesz z tym dalej życ?

Gość WHYHY
fAKTYCZNIE, dziwnie sie zachowali...:O

Gość elisa-
yyyy... no dziwne ja nawet jak zabieram syna od babci (mając 100% pewbości że jest odpowiednio podkarmione ;) ) zawsze pytam co i kiedy ostatnio jadł, czy spał itd , choziażby po to żeby wiedzieć kiedy teraz powinnam mu dać obiad, czy bedzie zaraz spiący itd, zwsze sie wymieniamy takimi informacjami jak mozna dziecko wypuścić z domu bez śniadania?? Chociaż jakiś jogurt czy cos powinni mu zapakowac jak nie chciał rano jesc...

Gość nojaniemogeee
nie wiem. czasami mam wrazenie, ze to dzicko im tylko przeszkadza - to jest syn znajomej z pierwszego malzenstwa. czesto jak u nich jestem, to oni nie zwracaja na niego uwagi nawet. nie mam watpliwosci, ze go kochaja, ale teraz to on im po prostu nie pasuje do wizhji wspanialej rodziny... tak m isie wydaje. czy to moze byc mozliwe?

Juz nie przesadzaj :) chyba nie oczekiwałaś ze wrócą ci za soczek i płatki :o Pewnie wykasowałabyś ich też 5 zlotych od kawy gdyby chcieli zostać :o

Gość barbarastraiszend
zaje...fajna mam wrazenie ze nie czytalas tego co autorka napisala :o

nojaniemogeee- Niestety,ale to możliwe. Niektórzy otwarcie mówią, iż dane dziecko nie pasuje do ich rodziny, że wolą młodszego syna, że ich życie zostało zburzone przez dziecko itd. Życie...

Gość elisa-
zajefajna, autorce raczej nie chodziło o pieniadze tylko o zachowanie rodziców...

A ja odniosłam wrażenie że rozchodzi jej sie o to że dziecko jadło u niej a rodzice powinni dać mu prowiant z domu a tymczasem nawet nie zapytali ile sie za to należy

Gość nojaniemogeee
nie chodzi mi o zadne pieniadze!!! tylko zdziwilo mie ich zachowanie! ze wypuscli dziecko bez sniadania i nawet nie zainteresoali sie tym czy jest glodne czy nie.

Zajefajna a ty jak zwykle nie trybisz. Przecież wyraźnie jest napisane, że wutorce chodzi o to, ze oni sie dzieckiem nie interesują, a nie o to, że ona kasę wydała. A cała historia faktycznie dziwna, bo ja też gdy zostawiam dziecko z kimś to pytam poźniej czy jadło coś i o której i czy spało. No i napewno nie odpuściałbym Małej śniadania (dwa owoce w siatce :O )

Noooo słuchaj :o głupio bym sie poczuła gdyby ktos zostawił ze mną dziecko a potem pytał mnie albo dzieciaka czy mu dałam cos do jedzenia :p to by dopiero było chamstwo bo to jest chyba oczywiste że nie będe trzymała dziecka głodnego. Widocznie rodzicom nawet nie przyszło do głowy ze mogłabyś źle sie opiekować dzieckiem :) Moim zdaniem najwyżej mogli zadzwonić że sie spóźnią bo....cośtam.