Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ile i jaka

jaka wódka na komunię w lokalu ??

Polecane posty

Gość nie wiem ile i jaka

będzie w lokalu około 35 osób dorosłych i 15 dzieci ile wódki kupić ??? i jaką polecacie??

Gość fgfds
10 litrów wódki

Gość pogielo cie
dla dzieci wodke czys ty oszala czy oszalal?? to jest swieto dziecka i wodki sie nie pije :o zadnej wodki!

Gość fgfds
10 litrow wodlki - zakladajc ze beda pili tylko dorosli

Gość nie wiem ile i jaka
no chodzi mi tylko o dorosłych pewnie:) dla dzieci najwyzej jakies drineczki będą:)

Gość ja bym proponowała
ok 35-40 flaszek , po jednej na głowę tak śerdnio liczę chyba że mocni zawodnicy to wez z 50

kwestia gustu...ja polecam wyborowa. ale zamsast sama wóde postaw na piwo zimne, wino do obiadu, likiery do deseru, bedzie z klasa i do wyboru ;) licz 200 ml na osobe, albo koło 4 litrów wódki, litr likeru, 4 wina ( 2czerwone, 1 białe, 1 rózowe, półówytrwne) i koło 6 litrów piwa. powodzenia

ej, na nocne wesele sie liczy litr na pare a to tylko komunia. stawiaj na róznorodnosc by kazdy pił co chce. i co ze swieto dziecka?? przykro mi ze sa ludzie którzy mysla ze zaraz sie trzeba naje***c, a mozna sie kulturalnie napic i dobrze bawic.

Gość lusi292
wódka musi być... jak to na różnych przyjęciach zawsze bywa. Ja polecam Pana Tadeusza. Poza tym można na każdy stolik dać jedną butelce wina-jakby jakaś pani wolała. Ja bym policzyła że na parę 1 flaszka wódki (wiadomo że panie mniej wypiją niż panowie) zresztą i tak upały teraz więc źle się pije. Zależy też jak długo ta impreza będzie trwała, bo jak co zawsze lepiej dokupić więcej na wszelki wypadek.