Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vereyery

pytanie wyłącznie dla facetów

Polecane posty

Gość vereyery

faceci! Tak szczerze - która się Wam bardziej podoba? http://www.po-land.pl/?p=8745 którą byście woleli posuwać? którą byście woleli pokazać znajomym i rodzinie?

Gość vereyery
yebye mi z mordy jak koniowi z dooopy :classic_cool:

Gość tego szkieleta na pewno
nie a pokazywac i chwalic sie to mozna zwierzatkami, a nie kobieta

Gość muszkieterrkka
jako kobieta napisze że ta po prawej chyba nosi większy rozmiar niż 12 (40), sądzę że tak gdzieś 44 (czyli 16)

Gość Metalucifer
no dobra - ta wieksza,ale brzuszek by mogła zwalic poza tym co to za promocja tego plus size? mało to nadwaga szkód w organizmie wyrządza?

Gość kwartnik
obstawiam, że żadna z tych pięknych kobiet nawet nie popatrzy na mnie na ulicy, więc można tylko pomarzyć

Gość muszkieterrkka
Metalucifer >> bez sensu "no dobra, brunetkę, pod warunkiem że schudłaby tu i tu" :O to samo można napisać "blondynkę, pod warunkiem, że przytyje 20 kg" nie takie jest pytanie

Gość vereyery
noxelia, czy Ty jesteś facetem? :O

Gość adrianek_tuturu
herzigova nawet na drugim zdjęciu wygląda jak szkielet.. co za chude patykowate nogi :O

Gość adrianek_tuturu
też chuda :O jakie rączki :O widząc taką chudą laskę mam ochotę dać jej bułkę, a nie wsadzać penisa

Gość czerwonylakierr
no juz jak tam kto woli.. ale wkurwia mnie takie gadanie ze jak jest szczupla tudziez nawet chuda to wszyscy od razu mysla ze ona tylko pije wode i wcina suchary :| znam mnostwo ch u d y ch dziewczat ktore po prostu tak mają!

Gość asses
Powinnaś rozwieść się z mężem.

Gość czerwonylakierr
mnie tez bardziej podoba sie brunetka. ale ludzie wlaczcie troche kurwa myslenia!

Gość adrianek_tuturu
u modelek na pewno nie jest tak, że jedzą co chcą znam też parę chudych dziewczyn, ale nie jest tak że jedzą bardzo dużo, raczej jedzą niewiele, nie dlatego ze dbają o figurę, ale po prostu szybko przestają być głodne, mają skurczone żołądki czy coś takiego ja szczerze mówiąc wolę laskę nawet przy kości, ale która lubi pojeść, która zje ze mną wielką pizzę (a nie dwa kawałeczki i litania że już więcej nie zmieści), w lato pójdzie na lody czy piwo, a nie jakąś mimozę która wciąż liczy kalorie

Gość Metalucifer
muszkieterrkka - bo brunetka jest atrakcyjniejsza,ale byłaby jeszcze bardziej jakby zrzuciła brzuch. a poza tym pytanie tendencyjne specjalnie dobrali słabe zdjęcie blondyny bez mejkapu i fajne foto tej drugiej

Gość adrianek_tuturu
niżej masz zdjęcia blondyny "zrobionej", to nadal wygląda jak szkielet :O a na żywo to pewnie w ogóle patyk

Gość czerwonylakierr
ja jestem pomiedzy pierwsza laska a druga, ale blizej mi chyba jednak do tej chudszej. jem bardzo duzo, uwielbiam jesc, poza tym kocham slodycze i piwko! mieszcze wszystko, a mimo tego wygladam jak wygladam, szczuplo. takze bez przesady. szczerze mowiac chcialabym miec wiecej z tej drugiej - np wieksze piersi. Ale wlasnie taka a nie inna stworzyla mnie natura. Ku*wa, ludzie ROZNIA SIE OD SIEBIE. na szczescie. wiec ty szukaj sobie pulchniejszej, i to jest fajne, ze takie lubisz! a ja musze szukac takiego ktory lubi male cycki :D

Gość zalożyc sie moge zee
heh autorem jest zapewne kolejny pasztet szukający potwierdzenia jak to ''duży rozmiar'' jest sexy i cool :D czemu nie dałaś szczupłej (NIE chudej) kobiety, tylko (dwie prawie ze) skrajności? ja bym żadnej z tych nie wybrał

Gość sefsfe
tara już nie jest plus size. teraz ma rozmiar zero :O taka moda. wbrew naturze. ale photoshop odwala 90% roboty :D

Gość Dyroton
obie to poracha