Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack Norris

Dziwne. Odkąd chodzę na siłke zaczęły mi się podobać puszyste dziewczyny.

Polecane posty

Gość Jack Norris

Zacząłem dwa lata temu chodzić na siłkę, efekty mnie naprawdę zadowalają, zmierzam w stronę sylwetki jaką bym chciał mieć. Ale zauważyłem, że wraz z przyrostem mięśni zaczęły podobać mi się bardziej puszyste dziewczyny. Przy czym zaznaczam, że nie jakieś kaszaloty - tylko zadbane puszyste dziewczyny. Tzn takie które mają fajną fryzurę, dobrze się malują, dobrze się ubierają, chodzą na solarium itp. I takie dziewczyny totalnie mnie teraz podniecają, pomimo tego że część z nich jest naprawdę puszysta - fałdki na brzuchu, czasem boczki itp. Uważam to trochę za przekleństwo, bo wiem że chodząc z taką dziewczyną straciłbym w oczach kumpli.

Gość Jack Norris
Nikt nic nie napisze?

Gość M-i-s-s-i-a
"podniecają, pomimo tego że część z nich jest naprawdę puszysta - fałdki na brzuchu, czasem boczki itp. Uważam to trochę za przekleństwo, bo wiem że chodząc z taką dziewczyną straciłbym w oczach kumpli. " Hmm - no coz umawiaj sie z laskami,zeby zaspokoic wymagania kumpli?! Tylko czy to jest normalne?!

Gość chyba dorastasz
Widocznie wiek chłopięcy zostawiasz za sobą skoro przestają ci się podobać suche szkielety z rachitycznymi ramionkami i prześwitującymi żyłami przez wycieńczoną cienką skórę. Więc witaj w świecie dorosłych.

Gość Jack Norris
Wiem ze to nie jest normalne. Ale jest presja w społeczeństwie by wyglądać jak z reklamy, a co za tym idzie, żeby mieć też szczuplutką lub nawet chudą laskę. Wiem, beznadziejny jestem :P

odpowiedz sobie na pytanie do czego jest ci ta dziewczyna potrzebna do tego aby stworzyc jakis fajny zwiazek, czy do tego zeby pochwalic sie nia przed kumplami? to kup sobie moze jakies fajne buty lepiej co?

Gość M-i-s-s-i-a
"Ale jest presja w społeczeństwie by wyglądać jak z reklamy" Facet czy Ty sobie zdajesz sprawe ile leci reklam, wszystkim nie dasz rady podolac, no chyba, ze bedziesz jezdzil jednoczesnie 10-cioma furami, korzystal z conajmniej kilku komorek, zarl plastikowy fast foood w ilosciach nieograniczonych itd. Wyluzuj i rob to co lubisz !!!!!!!!!!!!!