Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdaslnf

ON na drugim końcu Polski!

Polecane posty

Gość sdaslnf

4 lata temu poznałam na wyjeździe wakacyjnym pewnego chłopka, mieszkamy na dwóch końcach Polski. Bardzo się zaprzyjaźniliśmy, przez 3 lata pisaliśmy do siebie listy, mejle smsy. W te wakacje wreszcie się spotkaliśmy. Kilka razy. I wiem, że K. jest we mnie zakochany po same uszy. Mi też nie jest obojętny. W ogóle należy zacząć od tego, że K. jest ucieleśnieniem moich marzeń- dobry, pomocny, intelgientny, mądry, grzeczny, kulturalny, z dobrym systemem wartości. Ok, może nie jest powalająco przystojny, ale jest ładny! Od kilku miesięcy nasza znajomość "intensywnieje", codziennie do siebie dzownimy, piszemy, ja czekam bardzo na jego smsy, telefony, planujemy wspólne wakacje. Oczywiście o niczego ode mnie nie oczekuje "na teraz", on poczeka, daje mi mnóstwo czasu. Ale ja po porstu nie wiem, czy jestem w nim zakochana, bo tak naprawdę znam go tylko w relacji on-ja! Nie wiem jaki jest wśród znajomych, nie byłam u niego w domu, jestem w 100% pewna, że mnie nie okłamuje i że faktycznie jest tak jak mówi, ale ja go po rpostu nie znam na wylot! Więc skąd mam wiedzieć, czy mogłabym z nim być? Dodatkowo on mieszka tak daleko. Jak tu utrzymać taką relację? boje się też tego, że jakbyśmy zaczęli spędzać ze sobą każdy dzień, normalnie, jak w związku, to on mógłby stwierdzć, że wcale nie jest zakochany WE MNIE. Takie troche głupoty mi przychodzą do głowy.. ostatnio gadaliśmy i się go pytam, jak Ty możesz być we mnie zakochany, jak nie znasz mnie całej. On powiedział, że to co zna mu wsytarczy, wymienił mi jakie widzi moje zalety I WADY, bez ogódek, i powiedział, że one wszystkei składają mu się na taką osobę własnie, w jakiej chce być zakochany. Naprawde strasznie dużo o nim teraz myślę, możliwe, że za rok moglibyśmy mieszkać w jednym mieście, spróbować jako normalna para. Mam kompeltny mętlik w głowie

Gość sdaslnf
to co mam robić????? Zyc w związku przez rok na odległosć???????

Gość simonmon4
nie zrańcie się