Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świętyNieświętyOnjest

Wyznaje Panu Bogu Wszechmogącemu i Jezusowi CHrystusowi i Duchowi Świętemu...

Polecane posty

że bardzo zgrzeszyłem, myślą, mową, zaniedbaniem.... Panie Boże jestem najgorszym człowiekiem na ziemi.... Sam dobrze o tym wiesz, jednak diziś dotarło do mnie, że ranie wszytsko i wszystkich wokoło. Jestem największym zbrodniarzem na świecie. Dopuściłem się aborcji. Panie Boże ukaraj mnie srogo. Panie Boże jestem Twoim dzieckiem ale przeciwstawiałem się Tobie. Panie Boże nie zalezy mi na życiu bo życie dane od Ciebie zgładziłem.... Umieram... umarlem... moje byłe życie to egzystencja rośliny. Panie Boże wybacz choć nei żądam nic w zamian. Przepraszam..

To że od wielu lat nie spię, nie mam snów, że cierpię, że każdy krok w codzienności to myśl o Tym że zabiłem... To nic z cierpieniem dziecka zabitego przeze mnie....

Gość kukunamuniu.....
jak to zabiłeś? chcesz o tym porozmawiać?

pomogłem w aborcji legalnej w europie zachodniej gdzie jest to dopuszczone prawem konstytucujnym.... namawiałem do tego a nawet zmusiłem.... szantażem.... jestem nikim, szmatą, czymś najgorszym...... szatan to ja... już teraz moje nei życie to egzystencja starchu i samotności.... gdy nadejdzie śmierć Bóg srogo mnie ukara unicestwieniem mnie..... przepraszam

Gość kukunamuniu.....
wiesz, ważne że załujesz...każdy popełnia błedy. Pan Bóg wybacza. Ale zamiast żalić się na forum idz do spowiedzi. po prostu.

wyspowiadałem się jednak nie czuje ulgi.....i nie chce jej czuc to nie byl blad to cos wiecej...nie jestem w stanie opisac tego jak istnieję... ps. trafilem na wspanialego ksiedza juz nie takiego mlodego ktory lamie stereotypy o starszych osobach....

Gość LajzaMinelli
tiaaaa.... A gdzie będą rycerze krzyżowcy którzy wymordowali tysiące "Saracenów" w tym i dzieci? A gdzie są pobożni męzowie którzy na stosie spalili tysiące kobiet i "heretyków" ? I wielu innych świętojebliwych? Przestań pitolić.

Gość kama 22
A najlepiej idż do psychiatry, może pomoc.

to oni.... licza sie dla mnie moje czyny....