Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosoooobasmutnaaaaa

po co istnieje małzeństwo?

Polecane posty

wiecie co - jednak przyznałam rację sama sobie - małzenstwo istnieje po to,żeby dobrze na zdjęciach wyglądać. Po to dosłownie. Bo ktoś mi powie, że napisałam, ze przed ludźmi. Cofam to i zmieniam na zdjęciach - zwłaszcza ślubnych, ale wszystkich. No to małzeństwo mi powiedzą. A ty po co żyjesz? Żeby ODDYCHAĆ, JEŚĆ, PORUSZAĆ SIĘ. I rozmnażać mi powiedzą mi powiedzą - a ja im powiem tak - przetrwalnik sie nie rozmnaża. Nawet się nie porusza, trochę się nie odzywia, ale żeby rozmnażac? NAjwyżej oddycha choć często nawet tyle wiecie. Nawet tyle i żeby sie odwalili bo tak i już :( ps. co sądzić o ślimaku, który w czas suszy zaszywa się w domku i czeka na deszcz. No na pewno jest mu dobrze, na pewno sie rozmnoży zaraz i na pewno zje ze smakiem liść sałaty ( a to jest najistotniejsze). Czy oddycha? Czy sie porusza? Czy reaguje na dotyk? No w takiej jestem sytuacji A WSZYSCY NA MNIE :(

malzenstwo to swiety zwiazek dwojga ludzi..na dobre i nazle,,by miec w ciezkich chwilach oparcie w tej drugiej osobie...po to istnieje malzenstwo

olej to ze ci tak "dogryzają" i poszukaj sobie odpowiedniego faceta i nie bierze pierwszego lepszego ;)

Gość o co chodzii z tym ślimakiem
?

wiecie wybaczcie mi tu moje słownictwo, ale naprawdę w zeszłe wakacje i jesienią(???) byłam normalna, a teraz wiecie po naszych za granicą ja jestem RYBITWĄ Z LITWY - normalnie jedynie, że wodorostów na głowie nie mam. W OGRODNICTWIE :( No dobrze, że nie antenki ufo. A moje słownictwo? Dajcie spokój. A ile ja mam lat? Jakieś SIKSY wiecie 20-25 na mnie. Dajcie spokój. No + 10. Porozmawiamy za 10 lat z nimi. I tyle. Albo wcale bo tyle mnie obchodzą. - IWONKA sie dowiem - Iwonka no cóz... 4 noże i tyle. A biuro to samo i tyle. No i jakie szanse miałam od początku i koniec. Bo wiecie ja jestem najgorsza - popatrzcie se na siebie. Ciekawe jacy wy będziecie w moim wieku. Banda dekli i koniec rozmowy, co nie? :(

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie to dziecko facet przed ołtarzem zostawil i teraz majaczy

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa
pojebana jestes

Gość fgffffgfg
przecuiez to ta schizofreniczka co wpieprza sie w kazdy watek i pisze bez ladu i skladu

Wiesz - niektóre kobiety całe życie szukają odpowiedniego faceta. Za mąż wychodzi się na dzieci i tyle. Ile tych małżeństw - nie ten, nie tamten, nie siamten. To mają być dzieci i tyle. Mnie pasuje 8 małzeństw. Nie wiem czemu, ale tyle mi pasuje. I co dalej wiecie? :( Wiesz - bo to Dostojny tak w małzeństwo wierzy. A ja wierzę tylko w Boga. I TERAZ mogłabym wyjść za mąż - za byle kogo. Nawet za Albana - bo powiedzą - za Albana byś nie wyszła i im smutno bo nie mieli racji - no kto wie? Ale by cie zabili. No to byś mogła wyjść mi powiedzą, ale by cię za to kropnęli w tym ogrodnictwie bo nie mieli racji i tyle. No i koniec. Takie życie, nie? Ale zdjęcia są ważne. Jeszcze w Polsce. Ile rozwodów gdyby zdjęć ślubnych nie było. Ale są , kosztują i wiecie ile małzeństw na tym jedzie? A wiecie jak się powinno przejmować małżeństwem? WCALE. Tylko wiarą bo bez wiary sie rozlecicie a z wiara sie będziecie walic ale jakoś tam będzie. Bo wszyscy na mnie ale to co rok to rozwód bo taka jestem HENRYKA 8 ja jestem i tyle. -nie do końca bo opłatek to tak istnieje i nie wiecie, ale ogólnie Henryka 8 tylko przez dzieci też nie do końca - no właśnie mąż idealny. Poszukiwanie męża idealnego. ja i tak nie miałam szans na normalne małzeństwo i rodzinę. Ale chciałam. I wiecie - cieszcie sie, że nie wyszłam za maż bo brałam to pod uwagę, ale po dzieciach rozwód bo bym zwariowała bez wiary. Przykro mi. No to szans nie było. Teraz tak bo mam Maryję - jedyny powód. Jedynie że stara byłam. I gdzie ja to tę Maryję przepiłam wiecie. Ja sobie to jeszcze prześledzę bo tak to sie jeszcze nadaję ogólnie do czegoś, a tak sie nie nadawałam. I po co to za mną łazili? Jakaś Henryka 8 i tyle. bez pałaciu. I wszystko da sie przeżyć tylko musi być wiara - z MODLITWY a ja? I tyle :( No modlitwa u mnie to było skomplikowane, ale w końcu zero modlitwy i tyle. To najważniejsze i tyle. I wiecie juz w 2004 miałam sie opamietać kiedy chyba WTEDY ta koleżanka się powiesiła. Rano przed pracą - tak by mi pasowało, że sie powiesiła. I tyle. Dlatego nie rozumieli, że poszło o obiad i tyle. A czemu na uczelni były takie wstrętne dla mnie to wiem ze snu w 2004 roku. I wtedy miałam się poddać i powiedzieć - coś jest źle. ALE CO? Nie wpadłabym na to co wiecie :(

I tyle wiecie wam napiszę i idę. Dostojny, Dostojny - to co żenisz się Dostojny? PAMIĘTAM - małzenstwo w Polsce muszą być zdjęcia i razem musisz z żona dobrze na zdjęciu wyglądać bo tak nie chcą was, a tak możecie być i tyle.

Wiecie co to oparcie w drugiej osobie to też takie - czasem wiecie trzeba mieć BALKONIK albo krykę. Oparcie w drugiej osobie. Ja myślę, ze w Bogu trzeba miec oparcie i to jest najważniejsze w życiu i wtedy wiecie wszystko jakoś leci, ale bez Boga, a zwłaszcza bez Maryji, która Bogiem nie była, ale jednak rządzi i to jak - trzeba ją mieć i wtedy można mieć małzeństwo i rodzinę, a tak to tam... coś tam jest, ale wszystko bez sensu. I ja doszłam bez Maryji do takiego wniosku PO CO MI TO? Tak dosżłam do takiego wniosku i tyle. PO co mi ten KRZYŻ i tyle. Są inne krzyże a ten? No i też bym była normalna, no ale zaś nie miałam tej Maryji, po co to komu i tyle z całości :( Najważniejsze w życiu jest się dorobić - tak myślałam. Mieszkanko mieć swoje, pracę... i tak skończyłam. Wydać sie? Dzieci urodzić O ILE. No to wydać sie bez dzieci? Bez sensu wiecie. To skończyć szkołe i wtedy sie wydać i urodzić dzieci i tyle. A tu uczyć się, dzieci , wydać sie... eee bez sensu :(

Od Bachledy - ty byś chciała. Co ta Bachleda wasza jest warta? I tyle. Nic bo widać jak na dłoni. Tyle przeżyć i nawet rodowodu. Dobrze jej musi być się śmieją. A ci twoi bracia chyba 2 tysiące rodowodow - tak by im to wyglądało - byleby nic na mnie nie było bo kurde zaś na mmnie wszystko, a w ogóle racji nie mają bo widać - tak tam myślą o mnie. I tyle :( Nienajlepiej myśla i mają rację. czemu ty sie nie chcesz wydać mi powiedzą? Bo nie znosze Europy. jedynie że blisko a tak? I pojadę tylko nazbieram na samolot. Dosłownie tyle mnie obchodzą. No bo np. ci bracia - jakie zalety - wybaczcie. Niemiec i Holender - oni żadnych innych nie mają, ale mam po rpsotu nie wiem- do tyłka wskoczyć. A wiecie życie jest jakie jest. No ale niech im będzie. Musieliby zgadnąć zwierzątko, którym jestem żeby mnie dorwać a nie mają szans bo są zajęci mi powiedzą. Że ja nie mam szans - i tyle - razem są zajęci , mają związki i koniec. Ja też mam związek Z PRZYRODĄ i tyle. Po matce mam taki związek. Jestem związana tak i tyle i z jej rodziną. Oni tego nie rozumieją. Oni tylko tę wieś widzą bo jestem LEPSZA od nich wiecie. Bo jestem wyżej i jestem waleczna, a oni? Takie szczurki dwa. - ten młodszy przyznajmniej chodził do Goethego, a ty mi powiedzą? - A ja ...ograłam Goethego. Tacy są Polacy i mieli być mądrzejsi. I że mają rację jak w Holandii nie będzie ANI JEDNEGO POLAKA bo tacy są, ale powiedzą - czemu? przecież w pracy za granicą jest tak fajnie... :(

Gość kobieto co ty cpasz?
babo glupia co ty cpasz? bierzesz cos czy pijesz? ogarnij sie troche i poczytaj jak bredzisz od rzeczy tu slimak tu... jak dla mnie to do lekarza sie skierowac proponuje, te upaly niezle daja na glowke;)

I zoabczcie jak młodszy dostanie pieniądze a ja nie to starszy idzie za mnie do piekła, ze ja nie dostałam pieniędzy po matce i to co Brytyjka wygrała sobie na grach liczbowych CIULA W RYJU warty kościół niemieckie dostanie - dlatego cały Zachód chuj w dupie i koniec. Litwinka i koniec - nie ma. A w USA nowy meksyk i koniec. Takie złodzieje i tyle. Nigdy sie nie poddam - to są pieniądze mojej matki, a ze ciuliki były takie durne to ich sprawa. Oni i rozgrzeszenie - przestańcie - wszyscy do pieca pójdą jak GROSZ wezmą z tych pieniędzy wezmą. I dobrze. Za moją krzywdę i tyle. I za matkę też - banda zboczonych kanalii. Taki jest Bóg - wszystkich ich zniszczy a mojej matki nie bo nie wiedziała co robi a oni mieli wiedzieć i tyle. I się z nimi liczyła i tak dalej, a oni? Jedyne co robili to ogrywali. Ona taka nie była. - To jest chrześcijaństwo im powie. I że miała być treserką dzikich zwierząt bo wtedy by coś zrozumiała z nich a tak? :( I tyle. I że niech się walą bo miała rację. I Bóg im wiecie nie da tych pieniędzy bo na mnie, że stoję po stronie ojca, a ciula w ryju do dziś jestem warta. A oni NAWET TEGO im powiem. Bo nie poparłam polskiego księdza to pracy nie mam. Bo popiera lesbije i to morderczynie, zasad nie zna, on powinien kopem w dupsko stamtąd wylecieć i skończyć z dziećmi w domu samotnego ojca. Po co zaczynali ze mną i tyle. Ja będę lesby popierac. No jedna w Polsce z rodowodem - i tyle. To nawet nie rozumiałam, że lesba, a i tak wyżej od tej drugiej bo nie zabiła, a ta druga zabiła bez rodowodu. I taki jest kościół. Mieszkanie miałą - bo zabiła. To ta lesba miała brać z niej przykład. No wiecie co - a ja miałam wyjechać i tyle. od razu bym miała mieszkanie i pracę bo bym męzatką była a tak? Bez sensu 11 lat do dupy. I nawet 35 i tyle :( A z pieniędzy nie dostaną niczego bo nie i już. Bo ja jestem Litwinka - no to niech im pomoze Agnieszka Śmieszka bo wszystko przez nia. Niemieccy geje też pasują bo co miał ksiądz robić? Poprosić drugiego księdza zeby mu do dupy wsadził i odbyt przeczytścił. I tyle myślę o kościele katolickim i tyle dostaną z pieniędzy bo trochę może i im sie należy , ale nie za kaplicę. A to są brytyjskie pieniądze, a moją matke mieli w dupie i tyle dostaną. Stary jeszcze po banku chodził z malutkim dzieckiem i tak sie skończy bo by USA stracili przeze mnie bo widzą. Nie rozumieją czemu ale tak by sie skończyło wiecie bo czemu ja nie jestem w USA to nie zrozumiem nigdy. Stary głupi dupek szwabski mnie zrobił i tyle z całości :(

Oni wiecie też nie są głupi w tych niemczech - ja mam od USA od dzieci i oni tego nie rozumieją. I jak mnie przeputaja to stracą USA od dzieci a może nie należy im się to? Jacy oni są - normalne dekle i tyle :( Ja wiecie nie mam pieniędzy na USA bo tam by sie znalazła - NA WSCHODNIM wybrzeżu i tyle. Będę sobie mówiła że na DZIKIM ZACHODZIE, ale na wschodnim wybrzeżu się znajdę i tyle. No wiecie - co to jest wshodnie wybrzeże. Powinnam być w Nevada wiecie. I tyle. Czy może tam być? Nie będą mnie tam chcieli. No to wschodnie wybrzeże zostaje bo powinno być Nevada i tyle. A reszta bez znaczneia i tyle :( Bo tak i juz wiecie. I sorry za słownictwo ale mam rację i tyle :( Ten kościół katolicki to jedna kasa bez wartości. ZERO KLASY, a rozumu też - bo nie stoją o rozgrzeszenie dlatego tacy głupi są. A rządzą się - wszystko ich. Nie - to nie są niemieckie pieniądze, a moja matka rodowód miała od matki wiecie. Żeby od ojca ale też Brytol i tyle. Choć matka z ojca chyba nadała, ale ojciec - on tylko na pogrzeb przyszedł. Bez znaczenia zupełnie i tyle :( I koniec :( No także wiecie - czy te pieniądze są moje? No to nic i tyle. Kościoła katolickiego wiecie. A niech sobie je zeżrą wszyscy. Jedno jest pewne - wszystko przez te pieniądze i koniec :(

I wiecie idę z kafe bo widze , ze wszyscy sa po stronie DURNYCH BRYGIDEK. Dekli chorych na łeb. Dziecko bez ojca - to trzeba mieć NIE PO KOlEI W GŁOWIE. I one mają USA - one są psycholki jak ta Brygida ich wiecie. Ją tylko tytuł uratował bo potępienie wieczne. Miała wyjechać do Niemiec - tyle jej zostawało. No ale miała kasę i tę kasę zawsze miała. Z brygidek USA będa mieli zawsze - idioci to są wszystko. Ojciec musi być do USA i tyle. A czemu ja za mąż nie wyszłam? Bóg mi Maryję wziął bo nie warto (cała Polska od Ducha św) i został... ojciec. Ojciec dla dzieci bo miałam być w USA. No to znajdźcie se w Polsce OJCA DLA DZIECI - W SZKOLE. No cóz... powodzenia. Choć może i tacy są, ale bez wiary? NIerealne. A po co Polsce Maryja? Widzicie jak jest - tylko Duch św. sie liczy. To niech im Duch święty dzieci wychowa. naprawdę. A zrobi też i tyle. jak dla mnie :(

Wiecie jak opętana Jania jest lepsza ode mnie to wy się leczcie na głowę. Nie ma USA z brygidek i koniec. Brygida Szwedzka - ona była matką bo tak wyszło i tyle. Ona w ogóle dzieci nie powinna była mieć i tyle. Kiedyś zobaczą jaka ona jest i tyle. Jaka była i tyle. I co ją ratowało? Dzieci? To do pieca i tyle. Bo miała mieć rodowód i to wiedziała. Jak te brygidki tam w tych Niemczech nie mają rodowodów to po nich. A one chca usa mieć z dzieci. Bo Brygida będzie miała USA - ale nie z dzieci. Ale dekle :(

ta Brygida to był SZATAN i tyle. Gdzie one tam do niej. Jedyne co moga to modlić się do niej dniem i nocą żeby je ratowała. A ona ma to gdzieś bo chyba bardzo dużo brygidek jest potępionych i wiem, że ona o ten zakon w ogóle nie stoi i tyle. Nic z tych rzeczy. Zupełnie inny charakter i tyle. Narobiła dzieci, poszło do klasztoru i koniec. Ja to wszystko rozumiem tam sie wszystko zgadza w związku z nią. Ona po prostu była głupia, a pózniej nie modliła sie/zle sie modliła? Opętało ją na te dzieci i tyle. Myślała, ze tak dojdzie do władzy. Nic z tego i tyle. Tyle dzieci i nic z tego. Mogłyby byc wiecie te dzieci, ale inne małzenstwo... ach wszystko skomplikowane. Źle dobrała małżeństwo? No wiecie - czy żle? Nie wiem. Żle i nie żle. Małzeństwo nic jej Pan Bóg nie powie, ale za bardzo chciała rządzić. Ona miała mieć stałą pracę wiecie SZYCIE. Bo ona widziała Boga i miała szyć szaty i też słuchajcie - władza z dzieci? Nie dał jej. Z ROZGRZESZANIA MIAŁA rządzić i tyle. One se robiła dzieci na władzę. tak nie ma w ogóle. Ona gdyby nie tytuł to w piecol i tyle :( Za brak stałej pracy z wizji. Rządzić - no ale to krzyż był i tyle. A jakiego miala ojca? Jakie miała szanse na to by rządzić? Rodziny nie miała? NIc sie nie dało zrobić. Ja tylko wiem, że jak umierała - jak wrzucili do grobu ją to zrobiła sie cisza - z kim te dzieci i pózniej wiecie tylko tak pomyśleli - robimy ją świetą - tylko to zostaje i tyle. I tak zrobili i nie po niej. TYLKO TYTUŁEm i koniec :(

Gość fgffffgfg
to co piszesz nie ma sensu ale przynajmniej ortografia poprawna

Acha no to zamiast stałej pracy - medycyna - to jej zostawało wiecie w sumie i WTEDY by rodowód miała wiecie ale weż i lecz sobie z takiej rodziny. Czy np. wiecie szpitale miała stawiać - o zdrowie dbać. Pasowało jej to bo piła. Od dziecka piła. Bo było dobre, grzało, w domu robili wino i ona zamiast się tym interesowac to modlitwa, rela , rządzić. I wszystko źle bo chcieli ja nawet wiecie do Francji wysłac albo za Francuza żeby winko mieć, z Francją trzymać - te Niemcy durne - skąd rodowody? I ona to wszystko zawaliła wiecie bo ten rodowód z tych Niemiec mogła mieć, ale... i tyle :( A teraz wiecie musi być tak a nie siak bo wszystko będzie na nia. No i chciałaby tak albo inaczej, ale juz się nie da przez Polskę i tyle. No a Polska przez nią nie będzie rozwiązana. Tylko przez nią i tyle. No i tak ja dzieci obchodziły. Ona ma rodowód maryjny, ale nie od razu. A ZAKONNICA, matka 8 dzieci i ona nie jest bezpośrednio od Maryji - jeden wielki skandal. Od kogo? Powinni się niektórzy księża domyślić. Od razu od Maryji i jest niewidzialna. Nie pasowało i tyle. I jest źle wszystko przez to i nic im się nie zgadza w tych rodowodach PRZEZ NIĄ i tyle. Powiedzą że przez św. Pawła - tez ale to mało ważne - ZydoRzymianin - ścięty w Rzymie - gdyby w Europie go ciachnęli - w sensie bez obywatelstwa dzikusy. W tym Rzymie też dzicz, ale sie nazywało i tyle :( No i tak to wygląda ale każdy najmądrzeszy i tyle. A ja wiecie? Dlaczego ona nie jest od Maryji i Pana Jezusa ta Brygida Szwedzka SWIETA i good bye. Nie od razu od Maryji a myśli se ... ło matko :( Dosłownie :( bo 8 porodow. No wiecie - co tam sie działo - 8 porodow to by była zaraz od maryji. Z EUTANAZJĄ jej powiedzą - co to za dzieci? I tyle. Zawsze tak było i tyle :(

Gość fgffffgfg
moze napisz cos wiecej o sobie, leczysz sie na glowe? ile masz lat?

wiecie takjest zawsze wystarczyłoby żeby była PRACOWITA wiecie i mają te rodowody. Czy ona była leniwa święta Brygida Szwedzka to nie wiem powiem wam i nikt tego nie wie, ale pracy ciężkiej to za bardzo nie ceniła bo by były rodowody na północy od niej. A ona? Nadawała się do tego by rządzić Niemcami I CO Z TEGO? I tyle. No wiecie powód małzeństwa miała może i dobry no ale tak sobie małzeństwo zawrzeć w tamtych czasach - wszystko bez sensu i tyle. Dlatego tak się skonczyło jak skonczyło i tyle. I nic nie umiała zrobić - dzieci ze służbą i to bo piła na trzeżwo samobójstwo, piekło i koniec. Czemu? Bo takiego miała ojca i tyle :(

To jest właśnie najlepszy przykład, że sie nie pije. Choć ona wiecie to picie ma czyli może sama chciała za Francuza wyjść i to myślała dobrze, a rodzina na nia, że za Niemca i żeby mieli rodowody. Za kogo? No to jej kogoś wyślą nie chciała. I w sumie wyszła NA RODZINĘ za mąż, ale co z tego? I tyle :( I popełniła tylko 1 błąd wiecie tylko 1 błąd i tyle wiecie wam napiszę :( Miała se wyjść za KROJCERA a tego nie wzięła pod uwagę. No i było to niemożliwe. Miała narodowością pomyśleć i by były rodowody albo wino na północy z Francji by mieli od niej i wszystko by było inaczej i tyle. Bo małzeństwo było na rodzinę na koniec i tyle z takiego małzeństwa. I dlatego tych jej dzieci nie ma. Bo tak sie za mąż nie wychodzi. Ona miała wyjść na dzieci i koniec. I tyle :(

Gość jkbjuvil
już po pierwszym poście ją poznałam. pisownia bardzo charakterystyczna dla schizofrenii. WRÓĆ DO LEKÓW!!!! DLACZEGO JE ODSTAWIASZ!!! POTRZEBUJESZ ICH!! JESTEŚ CHORA ROZUMIESZ??? ludzie którzy biora leki sa normlani. tobie odbija boje odstawiasz. choroba psychiczna to nie że jest świrem tylko to są zaburzenia organiczne, na poziomie, molekularnym, komórkowym. taka wada, jedni nogi ona mózgu. powinna brać leki jak ludzie biorą na cukrzycę.

W sumie to małzeństwo miała ze stałej pracy wiecie i tyle. I no troszkę inaczej by jej doradzili i nie wiadomo co by było -no to wino było realne na północy, a reszta i tyle :( I tak by Francję mieli i nie mieli bo miała być Hiszpania na pewno, no ale wiecie wino jest z Francji to może mieli o Hiszpanię se stać i tam też je uprawiać? Cała historia by była inna gdyby św. Brygida była inna i tyle i koniec :(

Gość udhdgfsdf
szkoda mi jej to w psychiatryku mają neta? :O