Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemNudnaI

Czuję się nudna i dziwna bo nie uprawiam sexu

Polecane posty

Gość JestemNudnaI

Pomyślałam, że się zwierzę z tego, tylko, że to pewnie nic nie pomoże. Otóż czuję się nudna, dziwna i jakby wykluczona społecznie, bo nie uprawiam seksu. Ma to związek z nieciekawym przezyciem pdoczas 1 razu parę lat temu (teraz mam 22). Nic na to nie mogę poradzić, bo fizycznie nie mogę tego robić i już - lekarz nic nie proadził, padło mi chyba na psychikę, bo czuję się jakaś gorsza od innych dziewczyn, ktore mają stałych chłopakow (chociaż podobo nie jestem brzydką osobą i nie mam kompleksow wynikających z wyglądu). Czuję się jakbym miała ze 12 lat, taka jakaś niedorosła, zinfantylizowana przez to. Mam wrażenie, że każdy będzie się ze mnie wyśmiewał, bo kazdy nowo poznany chłopak reaguje na to szokiem. Przez to czasem jestem wredna i niemiła. Wszystkie związki rozpadły mi się własnie przez seks.

Gość dodododod-3
ja też się tak czuję :( gdyby nie ta myśl ,że jestem dziwna to bym sobie fajnie żyła nawet..

Gość barnaba bara ba
To spróbuj z przygodnym seksem.Poznaj kogos tylko do seksu może się otworzysz i zmienisz podejście.

Gość delta-4
barnaba ,ale głupia rada :O dziewczynie po prostu się poprzestawiało w głowie ,a ten już chce dupodaje z niej robić

Gość casiaaa
też tak miałam jakiś czas! znalazłam sobie gościa od seksu i wcale mi nie było lepiej.. to po prostu siedzi w twojej głowie, musisz zmienić podejście do całej sprawy

Gość JestemNudnaI
Oj jak to nie chodzi o to, że ja nie mam z kim, tylko, że fizycznie nie mogę, bo straszny bol odczuwam i mam odruch obronny już na samą myśl. A lekarz mowi, ze wszystkow porządku, jak nie i przez to z tą psychiką mi się porobiło.

Gość to nawet wy same uwazacie
ze celem waszego istnienia jest bycie ruchana? :D

Gość casiaaa
to nawet wy same uwazacie ze celem waszego istnienia jest bycie ruchana? -- tak ,dokładnie tak miałam ! na szczęście przeszło..

Gość casiaaa
wtedy nawet nie myślałam o tym,ze brakuje mi bliskości itp. nie miałam nawet takiego wielkiego parcia na seks, ale czułam się nienormalna ,bo tego nie robiłam

Gość podniosę bo mam to
samo :(

Gość podniosę bo mam to
tylko ja mam trochę inaczej, bo mogę normalnie uprawiać seks tylko robię to z wibratorem i czuję się dziwna, nudna, odstaję od reszty społeczeństwa.. itp