66 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Ja sama wyszlam za maz jak mialam 16 lat moj maz byl tylko dwa lata starszy ode mnie Urodzil sie nasz syn ktory teraz ma dwojke dzieci a jego dzieci maja swoje dzieci. Wnuk od strony syna ozenil sie jak mial 19 lat, jego zona ma 18 i maja dwojke dzieci - chlopca i dziewczynke (ktore urodzily sie 3 miesiace temu). Moja wnuczka od strony syna miesiac temu skonczyla 18 lat i w dniu swoich imienin dostala najpiekniejszy prezent na swiecie, urodzila swojego synka. Teraz moja corka urodzila swojego syna jak miala 18 lat i teraz gdy jej syn ukonczyl pelnoletnosc ozenil sie i rowniez zostal ojcem chlopczyka. Moja corka w wieku 37 lat zostala babcia - czy to nie powod do radosci:) Jestem szczesliwa, teraz ja i maz chcemy by wszystkie wnuki z prawnukami wprowadzily sie do nas i my sie ich dzieciaczkami bedziemy zajmowac. Mam ochote oglosic to calemu swiatu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coraz denniejsze te prowo Napisano Czerwiec 6, 2011 :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barrakuda... Napisano Czerwiec 6, 2011 a jak prabacia pamieta zakonczenie 2 wojny swiatowej? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulsss Napisano Czerwiec 6, 2011 hahaha!!! Rozumiem, że autorka prowokacji jest właścicielką całego bloku skoro chce wszystkich gościć pod swoim dachem!!! Dobre dobre!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xdcfghyjikolp;[' Napisano Czerwiec 6, 2011 Nie wiem z czego tu się cieszyć :O toż to patologia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba se jaja robicie.... Napisano Czerwiec 6, 2011 Moja babcia miala 16 lat jak urodzila moja mame , maja mama mnie jak miala 25 , a ja 20 jak urodzilam swojego synka :) Mam mloda babcie , a moj synek 5 miesieczny, mloda prababcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach