Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajszczyzna

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość moze ja sie zalapie
Ewa 20,03,1952 czy jeszcze bede szczęśliwa i finansowo lepiej

Gość no to poproszę
czy jest szansa, że i mnie powróżysz?;)

Gość no to poproszę
zadałam wcześniej pytanie, ale zostałam pominięta;)

Anna 08.04.1975 jak będzie wyglądało moje życie zawodowe czy czeka mnie zmiana pracy ??

Gość kardashia
Czy on mi się kiedyś oświadczy jak tak to kiedy? Sylwia 23.01.1990 Mateusz 21.02.1990

Gość jajajajaprosze
czy wwakacje będę pracować,czy będę w ciąży i kiedy?

Gość jajajajaprosze
czy wwakacje będę pracować,czy będę w ciąży i kiedy? kamila 12.01.1978

Gość kamila a starsz się o pierwsze
dziecko? jestem Twoja rówieśnicą i też się staram;)

Gość urocza czarownicaa
04.05.83 numerologiczna 3. Czy zajde w ciaze teraz??i jak tam z moja sytuacja finnasowa, czy znajde dobra prace tz.dobrze platna(w mire dobrze platna czy bede zadowolona)kiedy ?? dziekuje z gory za poswiecony czas.

dorota 16.04.1979 tomasz 28.11.1983 czy jest sens sie w to angażować? czy karty widzą nas razem? pozdrawiam

Gość miłośniczka spokojnego dna
Witam. Kasia ur. 16.05.1974 pytanie "Czy jeszcze kiedyś zwiążę się z kimś (założę rodzinę) ? Kiedy?"

Gość Mała miła błyskotka
To ja bardzo poproszę :D Czy powinnam zabiegać o kontakt z pewnym Marcinem, czy sobie odpuścić, a może poczekać cierpliwie na jego gest...? Proszę :)

Gość witajmampytanie
wlasciwie to dwa Czy znajde prace? Co mnie czeka w milosci? Pozdrawiam serdecznie :)

Gość witajmampytanie
to znowu ja,bylam wyzej czytam poprzednie wpisy i chce uscislic swoje pytanie odnosnie milosci...Tomasz czy Pawel??? Bardzo prosze o odp bo zglupieje od tego myslenia :) milego dnia

Gość witajmampytanie
zapomnialam mam na imie Ania :)

Gość witajmampytanie
aaa jeszcze data :) nie wiem co mi sie dzisiaj dzieje :) 27marzec1984

Gość pimper
Małgorzata 07.04.1981 Sebastian 14.09.1975 kiedy w końcu uda mi się zajść w ciążę?

Gość ania_misiaa
Kiedy pojawi się dziecko Ania 13-10-1985

miłośniczka spokojnego dna wg mnie to ty przed jakims wyborem stoisz widac ze bardzo poswiecaasz sie pracy... wiec jaakbys uczucia na bok odstawila. i straasznie paanikujesz, ze stara panna zostasz.. ale bez obaw.... karty postawilam na caly rok. widac ze sie zakochasz, z rozmemlaej babki przeistoczysz sie w bardzo pewna siebie:) powodzenia

Gość Mała miła błyskotka
To ja bardzo poproszę Czy powinnam zabiegać o kontakt z pewnym Marcinem, czy sobie odpuścić, a może poczekać cierpliwie na jego gest...? 27.06.1976 jego daty nie znam ;) Dziękuję :D

Gość witajmampytanie
przepraszam juz poprawiam :) jakos dzisiaj zakrecona jestem :) Ania 27marca1984 czy znajde prace?co mnie czeka w milosci?Jesli mozna to poprosze odp na oba a jesli nie to zosawiam do wyboru na ktore chcesz odpowiedziec bo sama sie zdecydowac nie moge :/ pozdrawiam :)

Gość taka sobie mała pchła
Wróżko ja poproszę a zostałam pominięta na 1 stronie. Kiedy znajdę tego jedynego? czy będę w szczęśliwym związku, jeśli tak to kiedy? I jak moje finanse będą wyglądać przez najbliższe m-ce? Bo póki co wydaję więcej niż zarabiam 04.08.1986

pimper Małgosiu... przykro mi, ale napewno nie w przecigu roku (06.11-06.12) widze ze z tego powodu was to przytlacza. w rezultanie okazala mi sie okropna karta klamstw it u bym sie dopatrywala poronienia;( proponuje zrobic badania.

Gość miłośniczka spokojnego dna
Dziękuję za odpowiedz ale chyba coś nie wyszło. "widac ze bardzo poswiecaasz sie pracy" Od wielu lat nie pracuję zawodowo. "straasznie paanikujesz, ze stara panna zostasz" Już 2 razy byłam mężatką

Gość Marta 00
Ja też chcę!:) Czy mój facet mnie kocha i mówi prawdę? Kiedy wyjdę za mąż? Ur. 17.06.1990.

Mała miła błyskotka nie rób pierwszego kroku, szkoda że nie znasz daty pana... ale sciagajac z Twojej energii nie jestes jedną panią. pan typowo trójkowy, nie dojrzały emocjonalnie. zimny na jakieś relacje bardziej oficjalne. Pan sie baawi, stawia wszystko na los. rzeklabym nawet materialista ... nie proponuje pierwszej sie w to aangazowaac, znaasz sytuaacje, jak sam sie odezwie.... zeby byc czujna.