Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanadokońca...

Co się ze mną dzieje ? Proszę wejdźcie ;((

Polecane posty

Gość załamanadokońca...

ie wiem od czego zacząć... Od paru dni towarzyszy mi mega stres, tzn. normalnie schiza jakaś. Nie potrafię gadać z normalnymi ludźmi, jestem ciągle zestresowana, nie mam apetytu. Nie mogę się uspokoić, mam jakieś drgawki, ale sama nie wiem co mi jest :( Taki stres mi towarzyszy, że nie mogę... Ciągle jestem spięta, nie potrafię żartować z innymi, a kiedyś było inaczej. Nawet w towarzystwie mam takiego stresa, że kur wa myślę, że się przekręcę. A wcale nie miałam żadnej przykrości ani nic, po prostu dobija mnie wszystko. Staram się być wesoła, ale to taka jakby depresja mi towarzyszyła... a jak mi przejdzie na chwilę, to potem znowu wraca ze zdwojoną siłą ;/ Normalnie jakaś psycha mi się robi, rozdzieram się w środku. Rodzice mówią, że wykańczam ich tym bo nie wiedzą jak mi pomóc.. a Koleżanki się fochają, że nie mogę się wyluzować i wgl. Bo ostatnio wgl nie potrafię się bawić ! Kiedyś byłam wesoła, wgl miałam zaje biste poczuci humoru... a teraz ? Czuję się taka samotna i inna od wszystkich. Nie wiem co na to poradzić, chce być wreszcie normalna... A to w ogóle nie chce odejść, jakaś depresja na maxa ;(( Ludzie co robić, jak się uspokoić ? Bo nawet jak siedzę na du pie to potem bierze mnie stres i muszę coś rozpier dolić. Co mi jest ? Leki na uspokojenie nie działają... Po prostu mi się w dupie poprzewracało. Najlepiej mogłabym nie wychodzić z domu tylko leżeć w łóżku. A w ostatnich dniach nic mi się nie wydarzyło, jak mam wyjść nawet do sklepu to się czegoś boję. I mam jakieś mega kompleksy. Jestem niby szczęśliwa, mam dobrych rodziców i wgl... w domu wszystko dobrze niczego mi nie brakuje... mi to się chyba w dupie poprzewracało ;/ Po prostu dostaję dosłownego pier dolca, co robić? ;((( Mam 15 lat, nie krytykujcie mnie za mój wiek. Bo to naprawdę, mój problem nie chcę wcale przejść !

Gość co z tym kkk
nie wiemy ale wystarczy wymoczyc nogi w wodzie z octem to ci przejdzie

kto cie tam wie młody człowieku, może poprostu hormoniska szaleją jak świnie w chlewie

Gość załamanadokońca...
tak, macie rację. zbyt przejmuję się wszystkim, normalnie szarpę się ze sobą ale jak z tym przestać ? ja chyba sama siebie doprowadzam do depresji :( ciągle mnie coś męczy nie mogę o tym zapomnieć. Boże daj mi siły :(

Gość załamanadokońca...
Pomoże mi ktoś? Bo na osoby z reala nie mogę liczyć.

Gość załamanadokońca...
wczoraj myślałam, że ja wykituję i normalnie do psycha mnie zabiorą. tylko jak wypocząć jak ciągle mam się kisić w szkole wśród tych idiotów którzy tylko doprowadzają mnie do deprechy...

bądź ponad nimi, idiotów nie brak, są wszędzie, bądź inna, nie bądź idiotką i nie przejmuj się tak

Gość załamanadokońca...
ale nie mogę... ech jutro będzie do dupy dzień, bo stres pewnie wróci... masakra ;/

spokojnie, niepotrzebnie sie denerwujesz, napewno jesteś wrażliwą dziewczyną, więc poniekąd rozumiem Cie, ale nie daj sie zwariować, uśmiechnij sie :)

Gość załamanadokońca...
no ta wrażliwość aż mi bokiem wychodzi. ktoś mi na innym forum napisał, że to może być nerwica. jak myślicie mam iść do psychologa??

a chcesz? Nie pytaj innych ludzi tylko zapytaj siebie :) ja myśle że mogłabyś sie udać do psychologa, nie ma w tym nic złego, porozmawiasz poprostu o swych problemach . I już uspokój sie:) będzie dobrze

Gość załamanadokońca...
nie będzie dobrze. czuję to, nawet płakać się boję.