Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysziu

ZMIENIAM fryzzzzz :) boje sie ale chce zaryzykowac

Polecane posty

Gość rysziu

mam włosy do łopatek ale rzadkie, bo kiedyś bardzo mi wypadały, nowe już odrastają od kilku miesiecy także prawie do połowy długości są geste ale te długie kosmyki są zniszczone na końcówkach do tego mam odrosty jakieś 17 cm to moje naturalne włosy brąz a reszta to czarny :O chodzę tylko w upiętych włosach bo się po prostu wstydze moich kudłów teraz chyba zrobię sobie tak: http://www.zeberka.pl/img/z/254a.jpg a kolor: http://img5.burak.pl/img/7/d/a/a/color-shine-bez-amoniaku-garnier-5-5-mahon.jpg mam zielone oczy i jasną cerę myślicie ze kolor bedzie ok?

Gość ffddsfs
dobry pomysl tylko z kolorem przemysl bo ten co podalas to czerwony wychodzi taki buraczany

Do zielonych oczu i jasnej cery to ten kolor chyba nie bardzo... Ale fryzurka bardzo fajna:)

Gość rysziu
a jaki by pasował? nie chcę zadnych ciemnych, srednich blondów bo są takie nudne, czarny, ciemny brąz też odpada...

Gość rysziu
up

Gość rysziu
up

Gość rysziu
up

Gość Fryzjerka89
kochana fryzurka jak najbardziej ale ten kolor nie zbyt. jaki masz swoj naturalny?

to ja fryzjerka89 , kochana 2 kolor wypasiony ale postaw bardziej na jakies rude. miedziane odcienie.

Gość rysziu
naturalny brązowy ale taki jasny tak jakby ciemny blond, sama nie wiem jak go okreslić, w kazdym razie nudny i nie podoboa mi się