Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonnnnne

Wspolczesne kobiety sa wulgarne,aroganckie,krzykliwe ! To fakt !

Polecane posty

Gość sonnnnne

faceci tez. Pewni siebie,dwulicowi, krzykliwi, bezczelni,znieczulica. Wystarczy spojrzec na bachory na placach zabaw i malolatow. 10latki biegaja i wyzywaja sie od kurw,debili,pojebancow ,wrzaski i piski. Nikt nie szanuje innych ,zwlaszcza starszych. Dziadek,babka to moher :D i jak ja mam znalezc kobiete?

Gość synmysnbstyb
wszystkie, absolutnie wszystkie, bez wyjatku ;)

Gość sonnnnne
no ...a jakze inaczej :D

Gość synmysnbstyb
:D ja jestem przeciwienstwem opisanych strasznie mnie wkurza to, ze faceci zachowuja sie bez klasy, jak jakies malpy w zoo, sa chamscy i wulgarni

Gość sonnnnne
dobra przesadam ,nie wszystkie ale WIEKSZOSC zwłaszcza młodych. Nastolatki to zwykle szmaty bez zasad, chamidła bez kultury,poczucia humoru,inteligencji. Bylem uff na wielu randkach i co ? Tragedia moglbym pisac i pisac ,ale to nic nie zmieni. Mam 21 lat i muszę czekac chyba do 30stki az ktoras zmądrzeje, bo dziewczyny w wieku 16-20 są bardziej męskie niż faceci :D

Gość synmysnbstyb
moze nieodpowiendie srodowisko? dziewczyny i tak maja gorzej, uwierz, duzo facetow ma pstro w glowach delikatnie mowiac

Gość Anonimex
A dziewczyny maja zerwo wstydu byle pokazac cyc czy jakas inna sexy fot na nk czy czyms innym

Gość Anonimex
a potem faceci maja pstro w glowach bo sobie mysla ale latwa i kazdy zaraz chce ja miec i wtedy pie**ola od rzeczy

Gość OneTwo
Ważne, że chętnie zdejmują majtki.

Gość hah666666
ja tez widziałam i slyszalam bluzgi u dzieci ,nawet dzis . Bylam w jednym z parków warszawskich ,plac zabaw ,krzyki '' Chodz tu kurwa'' , ''Wiktor biegnie -- spieeeerdalamy !!'' ,, ''chuju'' , ''kurwo'' - standard - dzieci w wieku przedszkolnym ,podstawówka masakra :( a co rodzice ? A w dupie mają ,biegają za nimi jak nienormalni . Dodać to tego epidemie otylosci i mamy tragedie. 3/4 z tych dzieciaków miala nadwage na oko :/ Nastolatków nawet nie mam zamiaru komentowac, wystarczy ze slysze jak się do siebie zwracają w autobusach,pociagach

Gość synmysnbstyb
badzmy inni, swiata nie zmienimy