Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWannaLoveMyBody

Kobiece kształty

Polecane posty

Gość IWannaLoveMyBody

Jak w tytule- jak to zrobić? Jestem (nie)szczęśliwą posiadaczką figury al'a 'tyczka' i tak się cieszę z tego, że mam jako-taką talię i piersi (B). Problem leży niżej, tj. biodra, pośladki, uda. Próbowałam ćwiczeń, zabrałam się za nie (moim zdaniem) odpowiednio wcześnie, bo trzy miesiące przed wakacjami (ćwiczenia na jędrne pośladki, zgrabniejsze uda). Niestety jedynym efektem jaki uzyskałam są jeszcze bardziej optycznie wydłużone nogi, co jużw ogóle mnie czyni nieproporcjonalną. Problem polega na tym, że nawet w najbardziej seksownym tańcu wyglądam jak bujający się patyczek. Nie mam DOSŁOWNIE NIC, CO MOGŁOBY ŁADNIE ODSTAWAĆ PONIŻEJ TYŁU MOICH PLECÓW ;/! Oczekuję na jakieś konkretne odpowiedzi- zaznaczam, że nie chcę chudnąć, chcę tylko 'coś zrobić' z pupą. I nie mówcie mi, że jestem szczęściarą, że mam taką figurę, bo szczerze mówiąc mam dość takiej 'modelingowej' budowie (mieszczę się w 90-60-90, gdzieniegdzie brakuje nawet po 10 cm :

Gość DzoeRabatti
A kto ma mowic, ze masz chudnac? - przeciez masz chyba przytyc, prawda? A przytyc - nie oznacza obrastac w tluszcz, tylko powiekszyc swoja mase miesniowa.

Jeśli dobrze zrozumiałam to jesteś chuda, więc nie odchudzaj się tylko wcinaj czekoladę i frytki. :classic_cool:

Gość IWannaLoveMyBody
Wcinam i to nadaremnie. Naprawdę, moi znajomi nigdy nie mogą się nadziwić, że tyle i do tego takie rzeczy jem, a mam budowę jaką mam. I jeszcze jeden problem- nie od dziś wiadomo, że cellulit jest domeną nie tylko u 'puszystych'- ja też się z nim zmagam i troszkę boję się, że taki zostanie, kiedy zacznę 'niby tyć' czy tam przybierać masę mięśniową( co i tak chyba niemożliwe). Poza tym- mówiłam już, że ćwiczyłam... Bite dwa miesiące i ćwiczeń aerobowych i tych wymagających dużego wysiłku- i nic.

Gość IWannaLoveMyBody
Hm, a czy taniec pomaga jakoś 'kształtować' pośladki? Wiecie, rodem dancehallowych tancerek ;)

Aerobowymi to spalalas kalorie a nie nabieralas masy, odpowiedni plan to podstawa.

Gość świątecznaatmosfe
a powiedz z ciekawości ile dziś jadłaś. :)

Gość a ja szczerze nie chciałabym
a ja ci powiem ze do zerzygania juz z tymi dupami, cycami itp. wyluzuj, i tak cie robaki zeżrą :O

Gość cośdzwoni
A ile ważysz?

Gość IWannaLoveMyBody
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia ile ważę. Co dziś zjadłam? Na dobrą sprawę, to śniadanie, obiad (zupa+drugie danie) coś al'a podwieczorek, gwarantuję, że wysokokaloryczny ;P, teraz wcinam 3 tabliczkę czekolady. W międzyczasie dwa lody, no a teraz czekam na kolacyjkę.

Gość IWannaLoveMyBody
Btw, ponawiam pytanie co do tańca :).

Gość IWannaLoveMyBody
@ a ja szczerze nie chciałabym Jakieś kompleksy :)?

Gość IWannaLoveMyBody
Dodam jeszcze, że mam 175 cm wzrostu. Chyba teraz rozumiecie, dlaczego chciałabym mieć kawałek pupy ;|

Gość poliswatka1983
a ile masz lat?

Gość IWannaLoveMyBody
20 :).