Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psssssssssssssssssssssssssssss

pomóżcie rozpocząć list motywacyjny-prosze!!!

Polecane posty

chodzi o to,ze musze napisac list motywacyjny nie jako odpowiedz na jakies ogloszenie tylko tak po prostu i zostawic razem z cv w pewnej firmie. nie jest to list na konkretne stanowisko... kompletnie nie wiem jak rozpoczac bo przeciez nie " w odpowiedzi na...."

musze na jutro.... niech ktos pomoze...

Gość MartaKrakow
zeby napisać list motywacyjny, to przecież musisz napisać na jakie konkretnie stanowisko, dlaczego chcesz w tej firmie pracować, jak wiążesz z tym swoją przyszłość, chcesz napisać list motywacyjny neiwazne na jakie stanowisko, byle w konkretnej firmie? tak się nie da za bardzo

chodzi o to ze rozmawialam z pewna znajoma babka zorientowac sie jak wyglada praca u nich i wiem ze obecnie nie poszukuja tam pracownikow ale powiedziala mi ze mam przyniesc swoje cv. gadalam z nia dlugi i bardzo chciala mi pomoc no i nie wypada teraz nie zlozyc tych papierow. powiedzial ze mam nie pisac na jakie stanowisko itp tylko je po prostu zlozyc. no ale jak tu zaczac ten list...

Gość no choćby i tak zacznij
Przesyłam Państwu moją aplikację, ponieważ bardzo chciałabym podjąć pracę w takiej firmie jak Wasza.... W związku z profilem działalności państwa firmy, który wpisuje się w moje wieloletnie zainteresowania i ambicje, ośmielam się przesłać.... Jako absolwentka..... pragnę złożyć ofertę podjęcia pracy w państwa firmie.... No a potem wiadomo - umotywowanie :)

marto ja wiem jak napisac normalny list:) tylko ze ona wymaga czegos mniej normalnego... ale dziekuje za wypowiedz:)

no choćby i zacznij tak bardzo Ci dziekuje:) w sumie proste zdania a nie wpadlam na to:) moze przez te krzyczace dzieciaki z aoknem:) bardzo dziekuje:)

Gość danka wons
możesz napisać: w chwili obecnej poszukuję pracy w branży..., dlatego postanowiłem przesłać państwu moją aplikację, interesuje mnie praca (tutaj powinieneś wymienić albo obszar w firmie albo przykładowy dział, np. w księgowości, w dziale IT - jest b. ważne bo jak takie ogólne aplikacje wpływają bez określenia zainteresowań to trafia do kosza), dalej standardowo, co robiłeś i co mógłbyś wnieść do tej firmy

Gość danka wons
natomiast alternatywą jest złożenie tylko cv z przykładowym wpisem na początku: PROFIL I CEL ZAWODOWY: 6 lat doświadczenia w branży finansowej doświadczenie w zarządzaniu specjalistycznymi zespołami doświadczenie w obsłudze klienta, optymalizacji działań, kontroli wyników zdolności organizacyjne i cechy przywódcze poszukuję pracy na stanowisku menedżera zespołu/działu, preferowane obszary: obsługa klienta, jakość i optymalizacja procesów, kontrola wewnętrzna

w życiu bym w liście nie napisała "ośmielam się", brzmi jak list do jakiegoś cesarza:P Jako pracodawca śmiałabym się do rozpuku z czegoś takiego:D Już lepiej brzmi "pozwalam sobie":)

dzieki:) kochani/ne jestescie:)