Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jesssssss

Dlaczego kobiety mowią ze nie lubią dresów ale jednak na nich lecą ?:/

Polecane posty

Gość dlaczego tak jesssssss

hhmmmm?

Gość studennntka 87.finansow
nie wiem sama poleciałam na dresa. dobrze bzykał. teraz jest moim męzem a dres nosi tylko na siłownie

Gość ja nie lubie
i nie lece na nich. Mówiąc szczerze to się ich boje bo są agresywni a ja nie lubie agresji. A poza tym nie związałabym się nigdy z dresem bo oni są po prostu glupi :/ Wolę wykształconych i inteligentnych kolesi ;)

Gość sdfsfdsfdfdssfdfdssfdfsd
oświecę Cię -ich "agresja" budzi w nich poczucie bezpieczeństwa -są mniej inteligentni więc łatwiej nimi manipulować -mają złudną myśl, że opanowały bestię

hehe to jest dobre :D a nie za bardzo przesadzone,dres...mi sie kojarzy to z dzieciakami 15-19 lat ktorzy popisuja sie przed kolegami :D sama bylam z"dresem" i do tego łysym koksem hehe bylo super przez ponad rok a potem sie przeprowadzilam i jego zazdrosc mnie denerwowala,wiec zerwalam :P ps.dobrze bzykal :P

Gość abadfbafba
nie zwiazałbym sie z babsztylem, która była w zwiazku z dresem. w jej cipie pełno brudu, którego napchał ten dres za pomocą swojego brudnego i zapodnonego fiuta. taka baba jest już skażona i nadaje sie na recykling.

Gość abadfbafba
,,bzykał dobrze" wy sie kurwa gotować nauczcie a nie pierdolcie o ,,dobrym bzykaniu". swoją drogą, chcecie dobrego bzykania to same coś róbcie a nie leżycie jak kłody i czekacie aż ktoś wam zapewni orgazm, dresy głupie to sie dają wykorzystywać cipalcom wrednym :D

Tępe Cipska ! Kłody ? żeby tylko jedna, kurwa cały las deszczowy wyrąbany co po niektóre tak opisać można 😠

Gość abadfbafba
tępe, oj tępe. poznajesz jakąś a potem dowiadujesz sie od towarzystwa że pizda ma przebieg większy niż mercedes w123 od taryfiarza. nie ma już kobiet, są samice, w dodatku rozepchane do niemożliwości, bleeee

Gość i teraz dla nas zostaly
same przetrawione przez drechów

Gość Nic Zlego
no heh, a teraz z usmiechem do tych inteligentnych i madrych

Gość abadfbafba
szczerze to nie chce resztek po jakimś łysym matole. jak jakas żmija zapuszcza sie w dresiarskie klimaty i tam zrywa gwint na dupie to niech już tam pozostanie jako ,,sunia" niech nie wraca do prawdziwego życia społecznego bo może komuś popsuć życie jako matka i żona z przebiegiem. nie chciałbym żeby moje dzieci śmierdziały kutasem dresa który kiedyś zaglądał do szpary mojej (mam nadzieje że nigdy) wybranki

Gość Nic Zlego
takie nie maja co liczyc juz na udany zwiazek. zawsze bedzie albo dres, albo naiwniak, czy kluska jakas. stad pelno tu tematow o rozwodach, porazkach, itp. jakos w tematach o madrych kolesiach cisza w eterze, ale o drelichach 100 stron w tematach

Gość Nic Zlego
ja do nich nic nie mam. twarde charaktery przynajmniej

Gość abadfbafba
hahaha twarde charaktery???????/ ich to dopiero łatwo złamać psychicznie :D nic nie są w stanei osiągnąć, chodzą w opierdzianych dresach, mają nasrane w głowach, są aspołeczni i skoro jakaś baba leci na dresa a przy tym sie uważa za intenigentną to znaczy że sie myli.

Gość Nic Zlego
aspoleczni? no watpie. zyja w swojej grupie i to im wystarczy. ja nie trawie wlasnie ludzi usmiechnietych do kazdego, chcacyc poznac jak najwiecej ludzi z miasta i lansujacych sie.

Gość abadfbafba
a ja nie trawie kobiet ktore przeleciało pół miasta + tych które są walone od końca podstawówki.

Gość abadfbafba
dobra ja ide spać, baby są obleśne i zakłamane, nie wiadomo ile fiutów już je dźgało, lepiej walić konia niż zarazić sie jakimś syfem od wrednej francy co szukała rozrywki u dresów zamiast uczyć sie sprzątać, gotować, prasować itp nieprzyjemnej nocy życze 🖐️

Gość Nic Zlego
trzeba szukac mlodej dziewczyny i skromnej. nie dawac szansy tym w naszym wieku, a starszym to juz calkowicie. pamietaj, ze u dziewczyn nie ma czegos takiego jak milosc, potrafia sie zakochac, jesli beda mialy zyski z tego. tylk ofacet jest zdolny do tego uczucia.

Gość leciała ta co mówiła
czy jakaś inna? wygląda na typowy problem prawiczaka nieudacznika. buuuuuu jestem frajeram i brzydalem a laski z modnego disco mnie splawiają/same nie podchodzą chociaż dzielnie podpieram ścianę :classic_cool:

Gość ja mialam chlopaka dresa..
ale wlasnie to w nim mi przeszkadzalo, ze byl takim dresem, blokersem:p lubilam go za inne rzeczy-szerokie horyzonty, za troske itp. kiedys nawet kochalam;)

Gość nie moglby byc
z taka ktora byla z dresem

Gość polskie kobiety
to dresiary. nie moglbym byc z laska, ktora byla z dresem

Gość Nic Zlego
jedynynienormalny dokladnie, ale zdarzaja sie wyjatki