Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa______

Nigdy nie miałam alergii.. nagle 2 lata temu się pojawiła i zawsze w czerwcu mam

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa______

i zawsze w czerwcu mam katar, załzawione oczy, które najchętniej ciągle bym pocierała co jeszcze bardziej potęguje łzawienie. Skąd nagle się bierze alergia?

Gość A stąd, że nagle
układ immunologiczny zaczyna reagować na substancje na które nie reagował wcześniej. Ja np. w tym roku dostałam koszmarnego uczulenia na promienie UV, a nigdy przenigdy nie miałam z tym problemów. Samo się skądś wzięło, ale jest też nadzieja że samo zniknie, więc nie przejmuj się na zapas

Gość werw
Nie wiem skąd ale ja dostałam alergii na trawy i chwasty 3 lata temu. Na dodatek w nosie pojawił mi się polip i w ogóle już nie moge oddychać. Muszę oddychać ustami 24 godziny na dobę, w nocy często się budzę bo mi jęzor od tego wysycha. Wkurwiające to jest jak nie wiem co.

Gość A stąd, że nagle
A nie możesz usunąć tego polipa?

Gość werw
Jasne, że mogę ale w tym momencie jest to niemożliwe, bo zbliża mi sie sesja a usunięcie polipa wiąże się z około 3 dniowym pobytem w szpitalu. Tak mi powiedziała pani laryngolog. :/ a później ona idzie na urlop więc chyba się pomęczę z tym polipem trochę.

" aaaaaaaaaaaaaaaaaa______ i zawsze w czerwcu mam katar, załzawione oczy, które najchętniej ciągle bym pocierała co jeszcze bardziej potęguje łzawienie. Skąd nagle się bierze alergia?" Tak samo nagle jak zatrucie:P.Tylko ze alergia to zwykle zatrucie kilkoma truciznami-ale czasami też zatrucie truciznami z stworzonych sztucznie tworów gmo w stylu jobłkoszczur:O.

Gość A stąd, że nagle
Aha, to chyba że tak:) Bo myślałam, że chodzisz z tym polipem już dłuższy czas