Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOdusOperandi :D

Jestem normalnym facetem

Polecane posty

I nie mogę sobie nikogo znaleźć. Ale jakos specjalnie nie narzekam bo jak widzę na co teraz jest moda i jakie wartości się ceni to wole być sam. Co to się z ludzmi porobiło?

Gość a . . . . . . .
jesteś frajer i ciota

Gość parram parram
Jako normalna kobieta, mam bardzo podobne odczucia. Niby nie chcę być sama, ale z byle kim to bez sensu. Nic na siłę

a .. cos tam, własnie podkreśliłeś to co mówie, mam nadzieję że nie wszyscy ale to nie zmienia faktu ze coraz trudniej o ludzi nie nastawionych konsumpcyjnie.

parram, dokładnie "nic na silę". Mam podobnie, kiedy przychodzą mi mysli, że czas się z kimś związać to po prostu nie ma z kim. Uroda rzecz względna można znaleźć kogoś kto by podpasował, ale jeżeli o chodzi o charakter :/ to jest ciężko.

Gość parram parram
Nie wiem ile masz lat, ale moi równolatkowie (28) to jedni dziwniejsi od drugich ;) Sporo osób zresztą albo już po ślubie i z dzieciakami albo zdeklarowani single, którzy wolą życie bez zobowiązań. Powoli chyba też zaczynam to woleć.

Mam pare lat mniej, ludzie z w moim wieku i mniej mają podejście do drugiej osoby "jak możesz mi cos dac to fajnie, jak nie to spierdalaj".

Gość parram parram
No to widzisz, nie pocieszę Cię... z czasem jest tylko coraz gorzej ;)

Gość a . . . . . . .
I Co ci to przeszkadza autorze? oni są zadowoleni z tego życia i gowno obchodzi ich twoje zdanie. ja pierdole, nie jesteś bogiem żeby narzucać schematy życia dla innych ludzi

Trzeba wyjechać za granicę :)

a . . . nie sprowokujesz mnie :).

Gość parram parram
Trzeba żyć po swojemu, czy w PL czy zagranicą.. nieistotne. Jak ma się ktoś znaleźć to się znajdzie.

Niby tak, ale ja osobiście chciałbym zmienić otoczenie i mieć lepsze perspektywy na przyszlość.

Gość nie karmić trolla no no
następny :O normalny facet na kafeterii? i piszący takie bzdury? ludzie nie idźcie tą drogą to prowokatorzy. Jak 3/4 takich tematów, reszta to jacyś uczciwi dziwacy

Gość giniaminia
Ja mam 25lat i za sobą wiele rozczarowań. Jestem atrakcyjną kobietą ale myślę, że również wartościowym człowiekiem. Nie jest trudno znależć kogoś kto będzie chciał być ze mną ze względu na cycki i tyłek ale ja chcę z kimś dzielić życie. W związku jestem oddana, myślę o drugiej osobie a nie skupiam się tylko na własnych pragnieniach tak jak więszkość ludzi obecnie...Chyba przegrałam życie będąc dobrym człowiekiem.

Gość a . . . . . . .
nie prowokuje, tylko przedstawiam fakty na które nie wiesz jak odpowiedzieć. KAŻDY MA SWOJE ŻYCIE I WIE NAJLEPIEJ CZEGO POTRZEBUJE. chcesz to szukaj sobie osób podobnych do ciebie i odpierdol się od osób które żyją inaczej niż ty. proste

Gość dsds
przepraszam, a co to znaczy "normalny facet"?

giniaminia - o tym mówię. Również mógłbym mieć kogos na romans, chętne są, ale to nie o to chodzi. Nie bawią mnie przypadkowe znajomości, chciałbym coś zbudować. Będąc w hiszpanii przez jakiś czas powiem Ci, że jest lepiej - ludzie zupełnie inni, nastawieni przyjaźnie, można porozmawiać na każdy temat, głównie zabawowi oczywiście ale to nie wyklucza szacunku do drugiej osoby. Na wulgarne komentarze nie będe reagował.

Gość giniaminia
Mnie jest bardzo trudno znaleźć kogoś odpowiedniego dla mnie. Prowadzę specyficzny tryb życia, dużo podróżuję i to jest dla mnie sensem życia aktualnie. Bardzo bym chciała mieć przy sobie kogoś równie spontanicznego i szalonego a przy tym oddanego i mądrego. Ciężka sprawa...W moim ostatnim związku było wszystko to o czym mówię ale zabrakło...miłości. Byłam z kimś kto nie potrafi kochać, skupia się tylko na sobie.