Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femme1Fatale1

Zdrada z kuzynka

Polecane posty

Gość Femme1Fatale1

Witam Wszystkich! Znowu zapoczątkuję temat zdrady, ale moja sytuacja przypomina film "Moda na sukces". Mam faceta od 1,5 roku. Staralam sie o niego dlugi, dlugi czas, on byl wtedy z inna, ale mniejsza o to. Nigdy nie pytalam go o to dlaczego sie z tamta rozstal, az pewnego dnia moja znajoma powiedziala mi, ze rozstali sie poniewaz on sypial ze swoja bliska kuzynka. Nie chcialam w to wierzyc, a na cala sytuacje zareagowalam smiechem. Gdy spotykalismy sie na poczatku on powiedzial mi, ze zawsze mial z nia dobry kontakt, a ludzie szukaja sensacji, potrafil nawet uderzyc jej ojca za to gdy powiedzial mu prosto w oczy, ze wie , ze on z nia sypia... Wiec jakos tak nigdy nie dociekalam, i bylam spokojna,bo przeciez jak mozna robic to z wlasna rodzina??? Ale spokojna bylam do czasu... wszystko zaczelo sie pare miesiecy temu. Z ciekawosci " przetrzepalam" jego telefon i znalazlam tam sms-a od niej... O jakiej tresci nie musze chyba pisac... I poczulam sie jakbym dostala obuchem... Jego kuzynka jest troche wyluzowana i wiem, ze moglaby takie smsy tylko napisac, ale ciagle nie daja mi one spokoju.. Caly czas o tym mysle... Prosze napiszcie co o tym sadzicie, chetnie wyslucham osoby ktora byla w podobnej sytuacji. Mozliwe, ze on sypia z wlasna kuzynka? Boje sie go o to zapytac, bo dla niego to drazliwy temat, a jest nieco nerwowy i nie chcialabym skonczyc jak ojciec kuzynki :)

najlepiej gdybys zapytala. Chociaz szczerze w to watpie... Lepiej wiedziec, niz podejrzewac:p

Gość TERAZjaaaaaaaaaaaaaa
co napisała dokładnie???????

Gość Femme1Fatale1
Wiem, ze najlepiej zapytac, a jednak ja nie wiem jak go podejść, zeby go nie urazic... Sms brzmial " Chce sie Toba bzykac:* " . Dodam moze jeszcze, z eona korzysta z dwoch numerow. Do niego pisze z tego drugiego, co on nie ma go nawet zapisanego.

Gość sfsfdsf
mozna sie bzykac zkuzynostwem z jednej ze stron ojca lub matki ale to w zaleznosci od plci

Gość Rose Sauvage
Moj byly się bzykał ze swoją kuzynką z pierwszej linii - ich rodzice byli rodzeństwem. I w ogóle tego nie ukrywal. Byla bardzo atrakcyjna. Wszystkie jego "oficjalne" kobiety byly do niej podobne. Miał czelność powiedzieć, że była świetna w łóżku, że z nikim innym nie było jej tak dobrze! Nie pozostało mi nic innego jak go zostawić. On był wyluzowany ona też, ale dla mnie to było obrzydliwe ....

Gość TERAZjaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole ale to okropne

Gość Femme1Fatale1
To bynajmniej mialaś tyle "szczescia w nieszczesciu" ze tego nie ukrywal. Jesli chodzi o seks to na prawde w moim przypadku jestem otwarta na takie tematy, ze tak powiem, wiec nie sadze by mogloby mu czegos w tej kwestii brakowac... On ma 30 lat, wiec jest dorosly. A skoro sypial z nia wczesniej to dlaczego zdecydowal sie na to by byc ze mna??? I skoro ma jaja by sie z nia bzykac to dlaczego nie ma jaj na tyle by sie do tego przyznac?! Ja juz nie arz mu docinalam w tej kwestii to sie na mnie obrazil...

Gość natuska85
Ale o co ty chcesz pytać? Przecież sytuacja jest jasna.

Gość Femme1Fatale1
Dodam jeszcze, ze jego owa zainteresowana ma meza i dziecko...