Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina78

POMOCY - moje dziecko nie robi kupy !

Polecane posty

Gość halina78

pomóżcie mi, mam wielki problemem, moje 3 miesięczne dziecko nie robi kupy, a jeśli robi omega rzadko i jest cały czas zielona i ma dziwne grudki, co to może być ? ? spotkałyście się kiedyś z zieloną= grudkowatą kupą ? Ostatnio zjadłam kilka zielonych ogórków a karmię piersią, może to te zatrute ogórki ? co myślicie, pomóżcie

Gość ale czy?
ta kupka jest twarda? bo jesli tak to mozesz wlozyc malej troszenke mydelka do pupki pomoze ale nie stosuj tego czesto tylko jesli ma mocne zaparcie ale na twoim miejscu udala bym sie do pediatry karmione piersia dziecko powinno robic kupke codziennie

Gość halina78
no właśnie nie jest twarda :( jest bardzo rzadka, niepokoi mnie to bardzo, a jakie mydło ? czy trochę płynnym wysmarować ? a możesz kawałek szarego, podobno jest dobre ?

Gość u mnie podobnie
bujda - karmione piersią może robić raz na tydzień, o ile nie dolegliwości i ma luźną konsystencję o żółtej barwie. To znaczy, że pokarm mały idealnie przerabia. Codziennie przy sztucznym. moim zdaniem powinnaś iść z małym do lekarza.

Gość u mnie podobnie
halina nie kombinuj - kup czopki glicerynowe w aptece jak już

Gość u mnie podobnie
ale zielonkawa? mi każdy wbijał do głowy, że ma być żółtawa, zielonkawa jest oznaką, że coś nie tak ... a ja już sama nie wiem.

dzieci karmione piersią ,mogą robić kupę raz w tyg albo i rzadziej to noworodki robią często ,jeżeli mała przy robieniu tej kupy pręży się z bólu to wtedy jest problem ,możesz pieluszkę ciepłą nas brzuszek położyć lub zrobić masaż.Kolor kupy faktycznie nie ciekawy chociaż kupa na zewnątrz się utlenia i może zmienić kolor .

Gość kurde po co?
czytajcie co pna pisze na cholere jej czopki jak kupka jest luzna ???????zielony kolor moze oznaczac nietolerancje jakiegos pokarmu jesli cie to martwi idz do lekarza