Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczuje mu:(:(:(

Mój bliski kuzyn(najlepszy przyjaciel) ma problemy ze swoją rodziną!!!!

Polecane posty

Krótko i na temat. Mój kuzyn to dobry człowiek o wielkim sercu, szlachetny, porządny, uczciwy a swoje rodzinie nieba by przychylił. Ma 56 lat, swojej żonie zabronił pracować a kobieta niedawno od niego odeszła. Jego syna 22 lata , niedawno został pobity przez kilku kolesi(w wyniku czego uszkodzili mu jądro) - to nie chłopak tylko dupa, i 17letnia córka która miesiąc temu urodziła mu wnuka. Dzisiaj ten chłop żalił mi się ze wszystkich swoich problemów, aż mi się go żal zrobiło. Jak mu pomóc???

Jak można odejdź od mężczyzny który nie pozwala żonei pracować, dba o nią, kupuje jej drogie prezenty i opiekuje się nią. Ja na jej miejscu gdybym miała takiego męża nigdy bym od takiego nie odeszła, od człowieka który jest dobrym mężem i ojcem.

Ostatnio przynosi mi nawet swoje rzeczy do prasowania. Bo żony w domu nie ma a córka jest tak niewdzięczna wobec ojca że tego nie robi, jeszcze on ją usprawiedliwia że ona jest zmęczona i że tego nie umie.

Gość google ciocia dobra rada
W zyciu zadnemu facetowi bym nie prasowala :O :O :O :O

Tylko że on potrzebuje pomocy kobiecej ręki. Ja nie wiem jak można takiego człowieka zostawić, mężczyzna który zapewnia kobiecie dach nad głową , opiekę i wyżywienia. A ona po poprostu poszła sobie od tak w tango.

Gość google ciocia dobra rada
Czyli jednym słowem zrobiłaś z siebie frajerke :)

Gość kolibereek
a jak można zabronić kobiecie pracować? nie wyobrażam sobie tego, widocznie wcale jej nie było tak dobrze jak odeszła nieporadny, biedny facet całe życie miał służącą a teraz trzeba samemu prasować naucz go prasować jak ci go żal, albo sama prasuj

Gość współczuje mu:(:(
Przecież jego żona miała przy nim raj na ziemi. Opiekował się nią, ciągle gdzieś zabierał. A tutaj, ona mu oznajmiła że chcę rozwodu. Jeszcze mój kuzyn również ma dzieci nieudane, syna , chłopak który nie potrafił się obronic przed kilkoma bandziorami i córkę która w tak młodym wieku urodziła dziecko. Przecież mężczyzna nigdy nie będzie umiał takich czynności jak pranie czy prasowanie.

Gość głupia baba jesteś i tyle
w temacie :)

Gość głupia baba jesteś i tyle
Podoba ci się bycie kurą domową bo mnie nie!