Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka21

Nienawidze matki i ojca

Polecane posty

Gość Balbinka21

Czy jest sens na nowo odbudowania relacji?Mma 21 lat,i moi chcą na nowa odbudowac poprawne kontakty, pokazac siebie z tej dobre strony, ja tego nie chce, odpycham ich, czy jest sens abym dopiero zobaczyla jak to miec rodzicow kochajcych jak nigdy nie mialamn tego jako dziecko? bo szczerze ja juz nie potrzebuje milosci iciepla rodzicielsiego bo po co mi teraz? teraz juz jestem dorosla i samodzielna , nie widze sensu abym miala teraz rodzicow,potrzebowalam ich jako dziecko , nastolatka, nie dostalam ich milosci, wiec jest wogole jakis sens abym sie przełamala i poznala ich na nowo, oni tego chca ja nie, na siłe sie nie da, sama juz nie wiem Nie kocham ich, nienawidze ich, oni to wiedza , chcą pokazac sie z tej dobrej strony, niby przemysleli to wszystko i prosza o zblizenie sie do mnie, ja tego nie chce, jestem w kropce.Niby powiedzxieli ze całe zło co było bbiorą na siebie, ja to wiem no ale to cos zmieni???

Gość Balbinka21
Upppp

Gość ffwwere
daj se luxzzz, olej ich

Może nagle dotarło do nich, jak bardzo Cię skrzywdzili i że teraz zostana sami bo im już nie pomożesz, ja bym nie wybaczyła, skoro piszesz, że nie są Ci potrzebni to po prostu ich olej, oni kiedyś mieli gdzieś Ciebie, teraz Ty im pokaż że masz ich gdzieś... Niech nie myślą, że tak latwo im wybaczysz...

Gość baaweaa
nawet sobie glowy nie zawracaj

Gość Balbinka21
up