Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa z nibylandu:)

bol jajnikow po sexie

Polecane posty

mam takie pytanko...od pewnego czasu bola mnie jajniki a szczegolnie uciazliwy jest jesden lewy...wczoraj po stosunku z moim partnerem bol sie nasilil, czesciej oddaje mocz...dodam ze jestem 7 miesiecy po porodzie i ostatnia miesiaczka, ktora mialam 3 tyg temu spoznila sie o ponad tydzien, w czasie spodziewanego okresu robilam 2 testy oba negatywne , ikresu dostalam za jakies 2 dni...musze jeszcze dopisac ze przed okresem mialam brazowa wydzieline...teraz strasznie sie zle czuje jest mi niedobrze,czuje sie zmeczona...czy to jakies zmiany hormonalne czy co?? pomozcie bo moj gin wyjechal na urlop i wizyte mam za 3 tyg. jakie jest wasze zdanie?? czy mam sie niepokoic??

tak idź do lekarza. Mnie bolał jajnik i myśleli że to rak całe szczęście to tylko torbiele były a raczej aż..... Więc idź nawet jeśli ci nic nie jest

przez pewien moment wmawialam sobie ciaze bo niby wymioty, sennosc, zmeczenie ale skoro mialam okres krotki(4 dni) ale zawsze tak mialam i testy wyszly negatywne to ja juz nie wiem masz racje umowie sie do innego gina...tym rakiem to mnie nastraszylas

Ja mam takie coś od kilku lat,byłam nawet na oczyszczaniu macicy ale to i tak nic nie pomogło.Po każdym stosunku mam plamienia,przed okresem mam tydzien czasu plamienia i czasami tak mocne,ze nie wiem czy to już okres czy poprostu plamienie a lekarze nie są w stanie mi pomóc.