Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co też zarażona

kurwa jak mam uruchomić kamerkę w SONY VAIO?

Polecane posty

Gość a co też zarażona

oszaleję zaraz :O jak narazie to tylko jak włączam skajpa to mam kamerkę, ale z tym chujnia jest. nie da się tak normalnie? :O

Gość a co też zarażona
będę podnosić do zajebania :classic_cool:

Gość parappapa
lepiej zajeb nią o ścianę może się samo ustawi...:D

Gość a co też zarażona
no chętnie, ale problem w tym, że ja nawet nie wiem gdzie szukać tej kamery :O tzn widzę ją bo mam nad matrycą, ale guzikiem to się tego nie włącza :classic_cool: wpisuję w wyszukiwarce mojego kompa, w programach: wideo, cam, video i chooj :O no nie ma. a najlepsze jest to, że mam zdjęcia z kamery już. bo kiedyś robiłam i przekształcałam facjatę w programie który mam też. ale jak to kurva uruchomić ? 😭 do diaska no :classic_cool:

Gość :o :o :o :o
to nie wiesz, ze do kazdego sprzetu potrzebne jest oprogramowanie? :o masz na pewno kilka na kompie, ale to juz zalezy od systemu operacyjnego jesli masz windows to poszukaj np windows movie maker, albo jakiegos programu ktory producent ci isntaluje, na 99% jakis syf masz a jak nie to poszukaj w necie, np virtualduba, ale podejrzewam, ze to ponad twoje sily :p

Gość a co też zarażona
dobra. dziekóweczka :classic_cool: ponad moje siły !? 😭 kuwa ostatnio ściągałam masę sterowników do jakiegoś playera żeby se film w formacie rmvb obejrzeć. i w kącu znalazłam... specjalnie do win7 :classic_cool: dam se radę. zara zdam relejszyn Ci mi się udało :O:classic_cool:

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
ja mam sony vaio

Gość a co też zarażona
mam! dzięki. poyebane to wajo :classic_cool:🖐️

Gość :o :o :o :o
o widzisz, poszukaj tego companiona, powinnas to miec tez albo cos podobnego

w ogole mi sie uruchamia automatycznie jak przez gg gadam to tez klikne videorozmowa i jest automat

Gość a co też zarażona
dokładnie. webcam companion :D ale musiałam wejść na wszystkie programy i przeszukać :O bo jak wpisywałam żeby samo wyszukało to nie było 🖐️ fenks :)

nie ma za co:)

Gość matrix121891
Na prawdę na tym forum są same de***e których połowa nie myśli Czy tak ciężko wpisać w Google Jak uruchomić kamerę w sony vaio i najlepiej szukać na forum sony A żeby uruchomić tak konkretniej to w Windows Vista/7 w pasku szukaj wpisz WebCam i uruchom pierwszy program, tak ciężko. PS. Możecie mi po gratulować bo przełamałem swoją nie chęć. Starałem się unikać tego forum, no ale pomyślałem Kurcze! Raz się żyje i pomogę szczególnie jak poniektórzy koledzy reprezentują taki poziom kulturalny i intelektualny (zakres słów ) .

Gość Pani Cebulka
i po chuj odgrzewasz kotleta? :D

Gość Gość elo_1
Kurwa nie wiem Elo.