Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja m

Nie wierze w farmaceutyki !! To tylko biznes kosztem naszego zdrowia!!

Polecane posty

Gość maja m

Jakis czas temu trafiłam na czytaj od strony 19 stej jakie są PRAWDZIWE przyczyny wielu chorób a osłupiejesz http://www.scribd.com/doc/24288650/W-imieniu-narodow-%C5%9Bwiata Od tej pory zainteresował mnie temat co jak dlaczego ,jak to wszystko sie kreci . zakładam ten temat poniewaz chce by te informacje zainteresowało sie wieksze grono osób i troszke otworzyło swoje oczy na to co dzieje sie dookoła nas i jakimi marionetkami jestesmy

Gość dfdfdfdfdfdf
wiem o tym a wieksze rewelacje mozna znaleźć na necie

Gość dość wyraźna
ja ogladałam filmik na you tube osłupiałam ze koncerny tworza leki, które powoduje inne choroby i interes sie kreci i zazębia bo o to w tym wszyskim chodzi artykuł przeczytam za moment bo jeszcze nie czytałam

Gość maja m
chciałabym aby dowiedzieli sie również ci którzy niestety nie wiedza więc po pierwszym linku wyżej od którego kazdy powinien zacząc zagłebianie tego tematu wklejam nastepny NIE KUPUJ SZTUCZNYCH WITAMIN! http://www.youtube.com/watch?v=Pn6op35hbwk

Gość dość wyraźna
od str 26 robi sie bardzo ciekawie

Gość maja m
jesli ktos ma cos ciekawego do powiedzenia w tym temacie to zapraszam

Gość mwmw
nie mam wiele czasu to rzuce tylko haslo. CHEMIOTERAPIA ....... poczytajcie prawde o niej:( to dopiero machina!😠

Gość heja odyseja
czy ktos tu wogóle zagląda?

"Ww. farmaceutyki nie tylko nie leczą choroby, chociaż właśnie w tym celu są wprowadzane na rynek, ale także powodują skutki uboczne, które dają początek nowych schorzeniom. " slyszalam o tym wczesniej, to jest calkiem prawdopodobne Macki koncernow farmaceuycznych sa wszedzie, sposnosruja badania, falszuja badania, probuja przeforsowywac wyniki badan prowadzone przez uniwersytety kuszac funduszami, "kupuja" lekarzy itd. mnie juz to nie szokuje, od jakiegos czasu mam coraz wieksza swiadomosc jak ten swiat funkcjonuje i jakie to jest chore skorumpowany WHO skorumpowany FDA ONZ neokolonializm teatrzyk zwany demokracja w USA manipuluje sie nami, zyjemy w matrixie

Gość aaaaaaaaasdfdefffdfd
czy ma ktos z was te ebook W imieniu narodow swiata w pliku pdf albo doc?

Gość piękne imię
wyrzućmy antybiotyki , insulinę i wiele innych niepotrzebnych świństw operacje będą przeprowadzane bez narkozy

Gość aezakmi yghyyfferdsvvx
zaraz wkleje mam

Gość aezakmi yghyyfferdsvvx
naturalnym antybiotykiem jest srebro koloidalne

super dzieki wielkie :)

srebro moze jednak sie odkladac w tkankach organizmu, jak np w skorze, po czym robi sie ona niebieska.

Gość piękne imię
i będziemy wyglądać jak z avatara

Gość GGFGGGFDTWE DADD
JAK BEDZIESZ PIC TO NA UMÓR I NON STOP I W WIEKSZYCH DAWKACHTO WSZYSTKO MA SKUTKI UBOCZNE .mój syn ma astme i czesto zapada na oskrzela ,juz ok 10 razy wyleczyłam go srebrem zamiast antybiotykiem

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
wiadomo,że na zdrowiu się nie zarabia, tylko na chorobach. im wiecej i bardziej przewlekle choroby tym lepiej... a czemu tak sie ziół ostatnio czepili?? bo zioła kosztują 2,50 zł, a antybiotyk 50 zł. prosty rachunek

predzej czy pozniej unia by nas zjadla a tak to mamy szanse zjesc ja my od srodka

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
ja się leczę tylko wyciągiem z pestek grejpfruta,na drugi dzień mnie stawia na nogi,a na trzeci jestem zdrowa :-D w dupie mam ich antybiotyki

Gość GGFGGGFDTWE DADD
wprowadzaja te swoje pieprzone dyrektywy by nas wytruc. podniesli w marcu normy promieniowania żywnosci,bedziesz jadł ekologiczne a i tak zdechniesz na raka http://www.globalnaswiadomosc.com/uniapromieniowniezywnosc.htm Prawdziwe intencje politykw z Unii Europejskiej zostały właśnie całkowicie odkryte

Gość piękne imię
ciekawe czy pestki z gejfruta pomogą ci jak dostaniesz białaczki

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
niestety teraz liczy sie tylko kasa, truja nas wszystkim,byle wiecej i wiecej wyprodukowac i zarobic :-/ znam gosci,co do marketow daja wypryskane na umor warzywa,a dla siebie maja przy domu ogrodek ekologiczny... a to tylko wierzcholek