Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pogoni za szczesciem

24 lata i idę na studia dzienne, wcale nie za późno, deklaracja

Polecane posty

Gość w pogoni za szczesciem

idę na informatykę na UJ oczywiscie bede musial sie sam utrzymywac... damy rade będę się uczył dniami i nocami, dorywczo pracował (co rok na 3 miesiące do niemiec na sezonówke = >10 000 złotych) wynajme pokój i mam w dupie tych co uwazaja ze jest za pozno tak, skoncze studia majac 29 lat, ale miedzyczasie postaram sie cos wiecej dzialac w tym kierunku zeby calkiem nie przegrac zycia (certyfikaty jezykowe, informatyczne, kursy, samodzielne projekty programistyczne) a praca za 1400 w biurze albo jako pracownik fizyczny mi sie nie kalkuluje, chce robic cos co lubie, chce sie uczyc, a jesli cos mnie interesuje to tylko komputery i programistyka aha i bede walczyl(wysokie oceny) o stypendiuim (ponad 1000 zlotych) wiec jak dobrze pojdzie to mozna bedzie powiedziec ze rocznie zarboie ponad 20k zlotych uczac sie (+ praca w niemczech na wakacjach) pisze to zeby juz bylo jasne co postanowilem niech sie smieja, niech obgaduja, niech spierrrdalajaa czesc

Gość jak dlamnie to wiesz....
no i bardzo orbze. tylko mysle,ze to bedzie baaardzp meczace dla ciebie ale zycze powodzenia. i zyj wlasnym zyciem ,bo nikt towi mzyciem zyc nie bedzie,.