Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana .

nie radze sobie bez niego

Polecane posty

Gość załamana .

nie radze sobie z tym ze juz go nie ma, z tym ze bierze slub z inna. nie radze sobie po prostu ze zwykłymi sprawami bo jestem sparalizowana tą sprawą. boli mnie serce, nie wiem jak zyc. kocham go bardzo i nigdy juz nikogo nie pokocham bo w zyciu prawdziwie kocha sie tylko RAZ

Gość merdana
To nieprawda. Kocha się więcej niż raz. Pamiętaj o tym. Tęsknota też nie trwa wiecznie.

Gość burza siwych włosów
"bierze ślub z inną", więc, ciesz się. masz szansę poznać kogoś wyjątkowego, a jemu życz szczęścia.

Gość załamana .
moja trwa juz 2 lata. przez ten czas nie wyobrazalam i nie wyobrazam sobie miec innego :( nie umiem :(

Gość zycie jest beznadiejne
uczucie? no tak uczucie... ale to tylko reakcja fizyczna... jak będziesz dorabiać do tego ideologie to tylko będziesz nieszczęśliwa. Jego już nie ma i koniec w temacie.

Gość miałam to samo -
przeszłam to samo 2 razy, tak ! dwa razy, miałam faceta któy świata poza mna nie widział,były plany,urządzalismy dla siebie mieszkanie i.....skończyło się, wielka tauma,szok,bardzo długo dochodziłam do siebie,a on się ożenił z inną z tego co wiem to jest szczęśliwy po kilkunastu latach był kolejny,od rodziców otrzymalismy działkę,miał być ślub,plany budowy i tez cała przyszłość nagle runęła w gruzach,wycjechał za kasa zagranicę i tam poznał ponoc miłość swojego życia, to straszne kiedy zostawia na ktoś ukochany,komu ufamy,wierzymy, ból przeszywa serce i wydaje nam się że to koniec naszego istbnienia bo bez tego drugiego nic nie ma sensu ale tak nie jest, nie ty pierwsza i nie ostatnia, swoje musisz przecierpieć, żal,pustkę i pogodzic się z tym że zycie toczy się dalej, nie ma lekarstwa na to,jesdynym sprzymierzencem jest czas który leczy rany przykro mi bo wiem jak się czujesz ale wierz mi przyjdzie czas kiedy usmiechniesz się serdecznie do wspomnień

Gość jedwabnik12
uczucia ach te uczucia