Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PROSIMY O POMOC

SZUKAM POMOCY PRAWNIKA DZIEKUJE SERDECZNIE

Polecane posty

Gość PROSIMY O POMOC

Witam, kupiłam na allegro.pl rolety (tam kazde rolety robi sie na wymiar), juz wiele razy kupowalam na allegro rolety i zawsze przychodziły idealne. Jednak tym razem kupiłam od nowego użytkownika i od tej pory z nim walczę. Otóż zacznę od mało ważnej informacji ale otrzymałam rolety po czasie jaki sprzedawca miał na czas ich nadania, to może nie problem ale gdy sie dopytywałam o kolory i nadanie był wulgarny i cięzko bylo sie z nim skontaktować; ----> rolety przyszły: - połamane(mechanizmy) - nie w tym kolorze - pomazane czarnym pisakiem, dwa paski- jeden ma aż 10cm długości (rolety jasne) - pofałdowane i pogniecone, po rozwinięciu wyglądają jak szmata pogięta a nie rolety, wykonane z jakiegoś dziwnego taniego przezroczystego tworzywa jak kartka od zeszytu, odbiegają od rolet które widzimy w sklepach czy które kupilam u innych osób na allegro. Dodam iż cena było standardowa, nie jakaś zaniżona. Mąż od razu zadzwonił do tego Pana i powiedział że następnego dnia wraz z pismem reklamacyjnym i paragonem odsyłamy to coś i chcemy zwrot pieniędzy. Dziś ten Pan nam odpisał że w poniedziałek wysyła nam te same rolety ale nie pomazane pisakiem bo nie możemy ich oddać. Co mamy zrobić? Czy naprawdę jesteśmy skazani na takie coś? Przecież my reklamujemy ten towar i nie chcemy kolejny raz dostać takie gó*no, chcemy tylko zwrot pieniędzy. Dziękuję z całego serca za odpowiedz. A

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować