Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem tchorzem?

jestem naiwna kretynka ktora pozwala sie wykorzystywac

Polecane posty

juz normlnie nie wytrzymuje, znow sama zgodzilam sie na to by mnie wykorzystano po raz kolejny,maz i jego rodzinka dzielnie korzysta z mojej glupoty. SZwagra corka ma urodziny, a ze on za granica wiec zona sama przeciez nie da rady zakupow zrbic,wiec tamten zadzwonil do mojego meza, ten sie ochoczo zgodzil,ale ze sam jest w pracy wiec oczywiscie telefon do mnie i ja glupia po malej wymianie zdan pojechalam autobusem, zrobilam zakupy a jutro jeszcze bede te mieska robic pewnie zeby pozniej towarzystwo mialo co jesc, tylko dzwoni do mnie ta umeczona mama co to sama nic nie moze i mowi ze byla i zakupy zrobila. A glupia krowa sama do swojego meza dzwonila zeby nas o to prosil, najlepsze ze ja swoje dzieci pod opieka zostawialm zeby na te zakupy autobusem jechac a ta samochodem z kims tam pojechala i sie cieszy teraz ze na zapas bedzie miala. Nikt nie powie dziekuje czy przepraszam za klopot, ja mam dwoje dzieci i sama zalatwiam takie rzeczy a ta nie moze,ale pojade tam wypije sobie bo juz dawwwno nie pilam i jak sie wkurze to wygarne