Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

co tak naprawde on chce?

Polecane posty

Wiec jest tak.Pisze z takim chlopakiem juz od wrzesnia przez neta ,ale z ogromnymi przerwami.No i on twierdzil zawsze,ze nie chce sie spotkac,chociaz ja pisalam po prostu ze za jakis czas,ale ze chce.Ikiedys napisalam ,ze moze poda mi nr albo ja jemu zeby sie umowic,a on na to ,ze sie jeszcze zgadamy.Potem go dlugo nie bylo i wczoraj znow pisalismy i on twierdzi ,ze mu napisalam,ze nie chce .Niby sie zmawiamy ,ale nic konkretow i dalam mu moj nr a on nawet nie puscil sygnala,zebym jego sobie zapisala.Nie wiem co myslec o nim ,czego on tak na serio chce ode mnie?Spotkac sie czy nie?teraz znowu pewnie dlugo nie bedziemym iec kontaktu,saman ie wiem

Gość conectingPeople
gdyby chciał juz dawno by się z tobą spotkał. nie zawracaj sobie głowy jakimiś dupami wołowymi.

Gość eeeeeeeeeeeee tam
ale przeciez on nie chce się z tobą spotkac. pewnie ma zonę albo dziewczynę

to po co mi wciska te kity i chcial moj nr? robi ze mnie kretynke czy jak? juz sie pogubilam

Gość conectingPeople
prawdziwy facet od razu by zadzwonił. a dupa wołowa siedzi i myśli i nic i tak nie wymysli..dziewczyno takich dup wołowych ja znam od grona od nich się UCIEKA a nie analizuje, dlaczego nie są w stanie nic zrobić. AMEN.

ale czemu on tak sie zachowuje? co obi sie spotkania zy robi to tak dla jaj? moj nr chcial i w ogole,wkurza mnie to bo nie kumam