Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana..kobieta..pomocy.

kto zna sie na bmw?mechanice?auto mi sie zepsulo

Polecane posty

mam bmw disla,jechalam autostrada,i nagle auto (bez przyciskania pedalu gazu) zaczelo gazowac bardzo mocno!!!z tylu wielka chmura siwego, albo bialego dymu, biegami zatrzymalam auto, zjechalam na bok, pojawila sie czarwona lampka akumulatora i oleju, auto zgaslo, i juz nie umiem go odpalic :( ktos i powiedzial ze turbo poszlo, i do tego silnik, skoro lapmka oleju sie zapalila w czasie jazdy :( czy ktos moze mi pomoc?boje sie ile to bedzie kosztowac i czy wogole sie da to zrobic!!

Gość don morello
a dlaczego biegami zatrzymałas? nie miałaś hamulców?

slabo hamowalo kiedy hamulcami zatrzymywalam , wystraszylam sie, wiec biegami :( czy to zle???

Gość groszkowa jaga
no a jaki to model, rok objawy rzeczywiście jak turbina , albo gorzej wtryski- przy dieslu to właśnie mnei denerwuje, że koszty napraw to z reguły kilka tysięcy i to w nieautoryzowanym serwisie!

bmw 320d, M47 a co to sa wtryski? czy ma to cos wspolnego z pompa wtryskowa??? bo to tez slyszalam a czy mozliwe ze silnik do wymiany???? jestem spanikowana :( bez auta nie dam rady!!

rok 1999

Gość don morello
KOBIETO nie wiesz co to serwis? tak ciężko tam pojechać i się zapytać?

Gość mysle ze to sciema....
cos tu nie pasuje. skoro nie udalo ci sie auta odpalic to albo ktos znajomy holowal cie do domu, ewentualnie pomoc drogowa, albo samochod jest juz w warsztacie....zreszta, po co sie nad tym zastanawiac. Jesli sama nie potrafisz naprawic, to i tak bedziesz musiala zabulic za mechanika, cokolwiek by to nie bylo......I zastanawianie sie nad tym jest juz zupelnie niepotrzebne....Mysle ze to sciema, zeby sciagnac na ten topik Sebastosa :)

Gość Kropeczka443
Tez kiedys miałam BMW, jednak prawda jest taka, że ja sie nie znam zupełnie na naprawach. Usterka wyszła w trakcie trasy i byłam zmuszona zadzwonic do pomocy drogowej http://pomoc-drogowa.warszawa.pl/. Przyjechali, naprawili i niczym nie musiałam sie martwic

Gość samczy zwid
Na beemwicach się nie znam, ale pierwsze, co bym zrobiła, to zadzwonienie po pomoc drogową, namiary na moich panów specjalistów, którzy już mnie holowali, masz tutaj http://www.pomocdrogowa.i-wroclaw.pl . Nie powiem, że masz skorzystać, ale namiary sobie spisz :)

Gość prawictwo pospolite191
BMW - będziesz miał wydatki :classic_cool:

Sam jestem właścicielem BMW i wiem z doświadczenia , jakie te auta potrafią być awaryjne. Warto mieć na oku zaufany serwis , który zajmie się naprawą

Gość Arletka89
Sama posiadam stare, wysłużone bmw i niestety psuje mi się na potęgę:) zazwyczaj w takich sytuacjach korzystam z http://www.795-210-855.pl/. Naprawdę dobra i rzetelna firma na kieszeń każdego kierwocy.

Gość GretaBarbooo
wypierdzielać z tym spamem!!!!!!