Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

ile spia Wasze 13-stomiesieczniaki?

Polecane posty

nie wiem jak ustalic pory drzemek synka. wieczorem zasypia ok. 20.30 i spi tylko do 5.30-6 rano. juz przed 10 jest spiacy. spi ok. godz. lub poltorej. po poludniu ok 18 znow chce spac, ale jak zasnie o tej godz. to pozniej wieczorem nie chce spac. przetrzymac go w dzien z ranna drzemka tez jest ciezko. jak spia Wasze maluchy?

Moja właśnie teraz śpi :) Zasnęła o 11 , pośpi pewnie do 12:00 , 12:30 Później zaśnie ok 16:00 , 17:00 - pośpi ok godziny , półtorej I na noc ok 21:30 , 22:00 - i będzie spała do 6:30 , 7:00 . Nie wiem czy jest sens przetrzymywania dziecka bo będzie strasznie zmęczone . W sumie jak raz mu przesuniesz pory spania np o godzinę to na drugi dzień będzie zasypiał o tych porach .

ile ja bym dala, zeby moj synek spal rano do 7!!! Twoja mała pozno chodzi spac wieczorem. ja musze klasc swojego wczesniej, bo musze sie do pracy przygotowywac na nastepny dzien i moge to robic dopiero, gdy syn zasnie.

Gość graaaaaaaaa
jebać kozy jebać kozy jebać kozy jebać kozy jebać kozy jebać kozy

Gość hygjhjghg
MOJA MA 14 miesięcy, zasypia o 21, budzi się przed 7. Potem o 9 znowu śpi godzinkę, a potem tak o 13 śpi 2 godziny i już do tej 21 nie ma drzemki

Gość moja ma wprawdzie
troszke ponad 11 miesiecy ale wstaje rano miedzy 5.30 a 6.30, zwykle ok 6. klade ja ok 10.30 spi roznie czasem do 12 czasem nawet do 13-30, ale czesto do ok 13. i kapiel jest ok 18, mleko i spi az do rana

Gość edytkowanie na 100%
moj mały ma prawie rok:) chodzi spac ok 20 i wstaje gdzies przed 9:) potem gdzied kolo 11 idzie spac na 2 godz.