Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaby

czy tabletki anty zmniejszaja ochote na sex?

Polecane posty

Gość slaby

Moja zona od kilkunastu miesiecy przyjmuje tabletki antykoncepcyjne W tym czasie zauwazylem,ze sex staje sie jej coraz mniej potrzebny Siostra powiedziala mi ze ona tez po antykach potrzebuje mniej sexu (co w sekrecie potwierdzil mi szwagier ;) czy faktycznie tabletki oslabiaja kobiece potrzeby seksualne?

Gość Ja i... Ktoś tam jeszcze...
Tak, oslabiaja libido. Musisz ja czesciej podniecac i mocniej.

Gość slaby
ciagle mam na nia wskakiwac lizac podniecac juz mi sily brakuje zero inicjatywy z jej strony

Gość dżozefina
o tak , osłabiają, u mnie w znacznym stopniu, u kobitek z mojej rodziny też

Gość tak zmniejszaja
ja mialam ochote KILKA RAZY DZIENNIE a raz bralam tabletki non stop bez zadnej przerwy przez 2 lata i pod koniec sex byl 1 raz W MIESIACU i to i tak z musu

Gość slaby
no i co mam robic szukac kolezanki

Gość hjkhjkhjlkjljkhl,
Mi też się na tabletkach dużo nie chciało. Teraz mam przerwę i jest znacznie lepiej. Chyba jednak zostaniemy na gumkach na jakiś czas, tylko, że trochę boję się, że może pęknąć i będzie z tego niespodzianka. :( Ale najwyżej wtedy kupię tabletkę po, albo już przecierpimy powiększenie rodziny. Kiedyś trzeba się zdecydować na dziecko.

Gość slaby
mamy jedno dziecko a zona boi sie zajsc w kolejna ciaze ze wzgledu na prace gumy odpadaja bo obydwoje ich nie trawimy

Gość tak zmniejszaja
slaby to pisalam ty sie zabezpieczaj ja pikole baba ma sie truc zeby faceta zaspokoic ale jak juz jest problem to facet sie nie poswieci zeby samemu brac hormony my uzywamy prezerwatyw 2 lata plus maz nie konczy we mnie i jakos bobo nie ma ty facte normalny jestes czy masz jakis problem z glowa ??

Gość slaby
co ciekawe ja tez w niej nie koncze......

Gość tak zmniejszaja
sa jeszcze spirale ale jako kobieta w zyciu byms ie nie zgozila kiedys lezalam na ginekologii i co 2 kobieta na lozku byla tam z powodu kompilkacji po spirali ja nie wiem czego ty oczekujesz ?? anty be antykoncepcja dla ciebie be prezerwatywy be to o co ci chodzi ??

Gość Podobno są zastrzyki
hormonalne dla mężczyzn. Ale mało kto pewnie próbował, więc nie wiadomo czy by obniżały ochotę.

Gość Jest jeszcze...
WAZEKTOMIA dla mężczyzn :-) W Polsce legalna :-)

Gość Tylko co do zastrzyków
(jeszcze trwają badania czy u każdego da się przywrócić) i wazektomii nie ma pewności czy płodność wróci. Dlatego nie jest to takie popularne.

Ja też miałam zerowe libido. Chciało mi się raz na miesiąc. Odstawiłam i wszystko wróciło do normy. Ponad rok samą gumką się zabezpieczamy i wpadki brak. Nigdy więcej hormonów :)