Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanikowy trabl

Co to za numeracja staników 38/75 albo 44/100 ?!?!!

Polecane posty

Gość stanikowy trabl

zna sie ktoś na tym? jakim rozmiarom odpowiada taka numeracja? ostatnio zauwązyłam że na mnie są dobre 44/100 albo nawet przyciasne, ale to dziwne bo w biuscie mam 91cm a pod biustem kolo 67 ...

Gość podczepiam sie pod ten topik
i o to samo pytam bo też nie wiem

Gość stanikowy trabl
szukam po necie i jeszcze gorzej tam piszą o miseczka A i B :o :o co to ma byc ? normalne rozmiary to 75B 80C ale A38 ? wtf :o o i znalazłam taki wpis na innym forum " To są obwody w 2 różnych rozmiarówkach (polskiej i angielskiej), nie podałas jakie przy tym litery stoją (jak nie stoją żadne to takie coś wywal do śmieci, jakieś chińskie barachło to jest): nasza 80 to 36 ang., nasze 90 to ang. 40 etc. Tutaj sobie policz jaki powinnaś nosić prawidłowy rozmiar stanika (większość kobiet niszczy sobie piersi w dużo za szerokich obwodach i za małych miskach): http://www.atlastravel.nazwa.p(...)ska/index2.html" a ja kupiłam wlasnie taki chinski :o czyli nie powinnam nosic?

Gość stanikowy trabl
i wg tego powinnam nosic 70D czy wiec 44/100 pasuje do 70D ? rozmiar brytyjski 32 (70) DD (wtf po co mi brytyjski? a europejski? ) same problemy z tymi cycami :(

Gość betzytzasta :((
Ciesz się , że w ogóle masz cycki!!! ja mam 24 lata i cycki jak 17 latka w ogóle nie mam biustu , chodzę w najmniejszych rozmiarach czasem kupowanych na dziale dziecięcym 😭 :(

Gość proste pytanie
ban na google? :o 🖐️

Gość proste pytanie
po co autorko nick zmieniasz? :D i czy ja też moge wywnioskować, że twoją zyciową pasją jest kafeteria? nie rozumiem na cholere sie tak rozpisywać jak wystarczy nawet w głupiej Wikipedii wstukać "biustonosz" mozna w ten sposob zaoszczedzic sobie czasu i energii - to mało przydatna rada? :D

Gość stanikowy trabl
nie zmieniłam nicka ;) sama szukam w google ale co to daje, jesli tam nie ma to z pustego i salomon nie przeleje , a poza tym to forum dla kobiet i mam prawo zakładać tego typu tematy!! bardziej niż jacys prawiczkowie