Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

Mam etat mogę zapewnić byt dziewczynie ( przyszłej żonie)

Polecane posty

Wiem gdzie jest malbork bylem tam kiedyśjechałem wtedy przez Tczew.

Gość Krysia32
Musze juz konczyc na dzis bo mam do pracy na godzine 18 .Pozdrawiam Krysia

Gość Fenndi
Andrzeju nie rozumiemd laczego nie chcialbys przeprowadzic sie na wies skoro bysmy dobrze zyli rodzice oprocz krow tez maja peliczki i kaczki bym o ciebie dbala nie musialabym pracowac jako ochroniarz.... by tatko nam na wsyztsko dal... ale jesli ta wies ci tak przeszkada to moze bysm ymogli jakos to obgadac, jesli chcesz to napisze ci cos wiecje o sobie...

Gość Fenndi
tylko nie wiem wtedy jak by to wyglondalo bo rodzice ziemi nie sprzedadza dla mnie na posag bo to ich krwawica tak mowia o ziemi

Gość Fenndi
Napisz mi ANdrzeju czy jestes wierzący bo to bardzo wazne w moim domu i czy praktyykujacy ?

A ile Fałstynko masz lat. Tak napisz coś więcej o sobie . Opisz jak wyglądasz i w ogóle.

Gość Fenndi
mam 50 lat

Gość ja mogę być chętna
akurat na waciki starczy, a potem weźmiemy rozwód. Co ty na to?

To raczej troszkę za dużo ja mam 37 lat a więc 13 lat róznicy.

Gość smmmmmnaosoosfffoobasmutnaaaaa
A gdzie stali bywalcy kafe jak MERKABA, jak ten ostatni niedziel? Andzej a oni :( To wszystko GEJE są. Choć mógłby wyciągać trochę więcej w tym LIDLU, nie? Ale na 50tkę zasłużył. Bez 2 zdań.

Gość Fenndi
mam blond wloski troche wchodzace w zolty , 165cm wzrostu /78kg wagi , oczy zielone i delikatny wasik

Gość Fenndi
Sorki ANdrzeju kto sie podszyl pod moj nick bo widoczni nie ma pomyslu na siebie. Ja mam 20 lat, 180cm wzrostu blond wlosy, ciemne oczy

Gość Fenndi
Napisz cos o sobie Andrzeju ja nie wiem co moglabym napisac, lubie czytac ksiazki i sluchac muzyki czsami jak z tatkiem pojade do miatso to pojdziemy do teatru ale to czasami i wteyd sie bardzo ciesze

Gość ja bym byla chetna tylko sie
tu ewelina a jakom muzyke sluchasz? a rodzice w ajkim wieku som? polibiliby mnie? ja mam odlozone cos na koncie chyba by bylo na male mieszkanko co ty na to? tylko szukam powaznego kawalera

Gość jagabomba
jestem zainteresowana. Mieszkam w Gdyni, mam kawalerke (kredyt). 32lata. pracuje w banku

Gość jagabomba
a mój wiek odpowiada (32). Twoj mi tak. lubie zwierzaki. gady tez

Gość jagabomba
halo, Andrzejku?

Gość Fendii
Ale 20 lat to wg za malo ? ja jestem dobzre wychowana w glowie mam poukladane rodzice mnie wychowlai dobrze w wierze chrzescijanskiej wiem co to znaczy praca

Moja mam ma naimie Stanisława i ma 65 lat a Tato ma na imię Wiesław i ma 71 lat. Są jużna emeryturach.

Gość Andrzeju a jakiego masz penisa
bo wiadomo ze przed slbem nie bedziemy sie probowac, no moze jakbysmy jz po slowie byli ale tak bym chciala wiedziec bo moja kuzynka to se takiego chlopaka wziela i teraz po slubie placze ze ladaco wiec tak sie pytam nie gniewaj sie prosze i odpowiedz

Jeszcze kilka osób by się zebrało do gry pt. KIM JA JESTEM wiecie. KIM JA JESTEM i tyle :( Matko co za ludzie. A wiecie że w akwarium można mieć PIRANIE? I ja jestem PIRANIA na was. Co mi zrobicie? Za te wróżki mogę być piranią na wszystkich i tyle. A każdy myśli, że od brata. To swoją drogą , ale tak mocno tą piranią bym nie mogła być. Ta samobójczyni też wróżkara wiecie. Ta druga nie. A niedoszły wasz KAZNODZIEJA wybitny vel biolog wszechczasów? I tak go ograłam bo ja powinnam być w sumie mikrobiologiem wiecie. I ten Bóg jak przyszedł do mnie to to był WIELKI MIKROBIOLOG - badacz drobnoustrojów, badacz zarazków to był. I wiecie - to było za póżno. Ale jak do ty do tego szpitala idziesz? - tak się miał mnie zapytać? - fizjologią roślin? I przyszedł I OD NIEGO mam obronę pracy magisterskiej bo tak to nie. Żeby nie było,że od gejów. Nie - od Niego bo to wiem. Bo tak i już. I tyle. Bo właśnie mnie na tej uczelni nie powinno być, ale musiałam być i tyle. Czemu? Nie wiem. Bo tak pasowało. To miało nie pasować i ja się za to obraziłam i dostałam depresji bo wygląda do dziś jakbym nie zamierzała NIC TAM ROBIĆ tylko głupoty, a to nie jest prawda i tyle. I nie umiałam sie wynieść bo 3 lata i co? Pracę dostanę. A bym się wyniosła OD RAZU gdybym wiedziała co jest grane. A tak mam studia po których nikt mnie nie chce nigdzie bo złe miasto i tyle. Nic ciekawego tam nie robiłam - i tak było od początku, a dalej byłam za stara i tyle. Ratują mnie 2 pytania na obronie - jedno z ochrony przyrody, drugie z genetyki. I trzecie z pracy. i tyle. No bo gdybym była genetykiem to od razu coś w USA za to jest. Za genetykę z Polski. Ale jakbym OD RAZU wyjechała. I wiecie - tu mi rodzice tyłek zawracali bo taki kryminolog i bym poszła na te geny, kiedy praca miała być - bez sensu. Pasowała fizjologia roślin - nie za dużo, a w labie. I tyle. Mikroby - nie - to szpital mi zostawał i to się wyczuwa. Też bym mogła, ale z nastawieniem na wyjazd - tu się tyle uczyć? Tylko do ogrodnictwa jeszcze ta fizjologia roślin i koniec. Ale to wszystko dawne czasy. A reszta to tak wyszło jak wyszło i tyle. Akurat taka praca i takie możliwości. Ktoś do telewizji, ktoś do szkoły i tyle.

Wydaje mi sięże najważniejsze żeby partnerka nie była starsza od partnera. 32 lata to jak najbardziej a 20 lat w sumie jeśli piszesz że jesteś ułozona to myslę że nie powinno być problemu . Tylko ja już nie wiem czy co niektózy sobie ze mnie zartów nie robią bo taki nagle odzew, na mój postr. mam nadzieję że nie robicie sobieżartów i piszecie poważnie.

Gość Fendii
Andrzeju akim byli Twoi rodzic ei ile maja emerytury czy stac by cie bylo ana wesele (obraczki orkiestra wodka) ja suzkam chlopaka na powaznie

Gość jagabomba
Ja chce juz meza miec i dzieci tez. Mieszkanie mam i prace tez. Tylko meza i dzieci mi brakuje, a czlowiek samotny taki.

Gość Andrzeju a jakiego masz penisa
wiadomo ze jak ty jestes samotny kawaler to i som samotne panny chetne do zeniaczki moze i niektorzy zartuja tutja ale ja nie i pewnie inne dziewczny tez som chetne teraz cienzko znalesc fajnego chlopaka uczciwego a taki co nie pije to juz skarb

Gość jagabomba
to było w sensie ze ja nie zartuje sobie. Powaznie chce juz cos powazniejszego zaczac. Jestem dosc niska (160 cm) nie pzreszkadzaloby Ci to?

Ojciec mój był tokażem a mam jako sklepowa pracowała. Jeśli chodzi o pieniążki to nie pytałem ich ile mają poborów bo to raczej nie było by na miejscu.

Wiecie jak ja sie obroniłam to zaś miałam depresję że ja nie jestem po średniej ogrodniczej bo ja bym wyjechała, ale bym musiała być po sredniej ogrodniczej, a tak po liceum poszłam uczyć angielskiego BO BYŁO PEŁNO PRACY. Żeby mi nikt nic nie mówił - ja miałam PEŁNO PRACy jako anglistka. Przynajmniej w dużym mieście, ja se mogłam iśc gdzie chciałam i tyle. No że żle trafiłam to jeszcze NIC SIE NIE STAŁo, ale mi mieli pomóc niszczyć tę dyrę bo sie poryczałam przez nią nieraz i ją zostawiłam. Za dobra byłam i mnie ona zniszczyła i w razie co ONA BY MNIE NISZCZYŁA dziś, a tak nie. Bo czemu nie wyjechałaś po studiach? No bo nie byłam po technikum ogrodniczym. Własciwie taka odpowiedz bo chciałam ale co to i tyle :( I wiecie - oni by mnie uznali jako nauczycielkę, ale żle stałam o POLSKĄ szkołę. Bo stałabym o Szekspira i byłabym tym filologiem. Tylko tak. Ale ja stałam o METODYKĘ nauczania i wiecie - to jest mało ważne. Ja miałam być tym fiologiem bez studiów. I ja tym filologiem jestem, ale co z tego jak źle stałam. A teraz mi powiedzą? No teraz - to musztarda po obiedzie to raz, a kasa? Ja jestem okradziona. Może to jeszcze zdążę napisać na moim blogu pomawiającym szkołę. Ja stałam o stałą pracę Z PRZEPISÓW na mocy MIANOWANIA. i jak dostanę stałą pracę teraz nawet gdyby była taka możliwość? Jak ja mam wytłumaczyć tak OHYDNĄ okolicę? A w mieście - czy pani nie ma szkół bliżej? Co ja mam teraz robić. Przynajmniej papier bym miała i starałabym się tak o stałą pracę, a tak? Jak? I tyle. Uczelnia odpada zupełnie i tyle. Jeszcze bym w kiciu za moje problemy skonczyła. Takie życie i tyle :( Wiecie - jeszcze musze zniszczyć kilka osób i jeszcze 1 osobę i nie po mnie teraz bo znowu po mnie przez problemy :( mam tego DOSYĆ wiecie :( Naprawdę :(