Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdwd22

pytanie dotyczace licytacji na allegro

Polecane posty

Gość dwdwd22

spodnie, cena aktualan pokazuje 10,00zl na dole w ofertach kupna pokazuje sie nazwa uzytkownika ktory zaproponowal najwiecej czyli 10,00zl ja licytuje i co chwile mi system wyrzuca ze oferta jest przebita? do cho..jak to mozliwe skoro najwyzsza oferta byla 10,00zl?

Gość bo widzisz IIle
dal najmniej i system automatycznie podbija za niego. mogl dac np 300 zl, a wyswietli, ze 100. jesli ktos inny podbije do 120, to pokaze, ze ten ktos daje 120. jesli licytacja sie zatrzyma na tym etapie, to ma do zaplacenia wlasnie 120 zl, a nie 300.

Hej, może Twoja była najwyższa ale ktoś mógł Cię przebić wyższą ;-) np. Licytujesz coś za 10,00zł i została powiedzmy minuta do końca zakończenia aukcji i Twoja jest najwyższa kwota to w ciągu tych 2 minut do końca osoby mogą przelicytować Cię. Nigdy nie wiesz kiedy ktoś to zrobi- musisz na bierząco kontrolować i odświeżać stronę a szczególnie jak zostają ostatnie minuty przed końcem. Wtedy większość osób składa swoje oferty. No chyba że było wyżej napisane, że jeśli nie osiągnie ceny minimalnej wtedy nie wygrasz ;-) możesz złożyć ofertę ale jeśli będzie niska przez Ciebie to znaczy, że za mało dałaś niż powinno być w tej ukrytej cenie minimalnej ;)

Gość dwdwd22
bo widzisz IIle dal najmniej to dziwne troche bo powinny wyswietlac kwote taka jaka ktos zaproponowal a nie minimalna:o dziwne

Gość ale tak jest
np. licytuję coś, to coś kosztuje w tym momencie 10 zł, wpisuję NAJWYŻSZĄ sumę, jaką mogę dać - powiedzmy 100 zł. Ale na dole ukazuje się 10,50 zł. Ale nikt inny, kto będzie licytował poniżej 100 zł mnie nie przebije - bo to moja najwyższa cena. Nie wiem, czy to zrozumiale napisałam :-)

Gość dwdwd22
tak,ale to i tak dziwne rownie dobrze moze byc tak ze ta osoba wystawiajaca przdmiot ma konto inne na drugim kompie i sama sobie podbila cene:p

Gość lllllllll
wszystko dla ciebie dziwne, młody zawsze zdziwiony:D jakby było widać każdego max cene to dopiero osoba z lewym kontem wyśrubuje max, pomyśl troche, a tak podbijający ryzykuje dużo że kupi sam sobie towar lewym kontem, kapujesz?