Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia wwwwwwwww.

wykształcenie - problem w związku. co robić?

Polecane posty

Gość kasia wwwwwwwww.

Obroniłam w tym roku tytuł mgr, mój chłopak jest po zawodówce i ciągle mi docina że pani magister a zadaje się z takim szarakiem jak on, nie chce się spotykać z moimi znajomymi bo mówi że źle będzie się czuł że sami mgr a on po zawodówce, że zadaję się z takim prostym chłopakiem czy się ze mnie znajomi nie nabijają. kurcze ja go kocham jakim jest a jemu chyba przeszkadza że skończyłam studia co robić?

Problemem moze byc jedynie róznica w poziomie intelektualnym partnerów a nie w formalnym wykształceniu jakie posiadają. A Twój men ma ewidentnie jakis problem odnośnie swojego niskiego wykształcenia. Wiec pogadaj sobie o tym z nim .

Gość jestem najmądrzejsza
ze znajomymi faktycznie może być problem ..:/ ty spotkałabyś się z jego kumplami ?

To zastanów się, za co go kochasz? Jeżeli on nie akceptuje samego siebie, jeżeli chce ciebie sprowadzić na niższą półkę, jeżeli sam nie ma ambicji żeby ci dorównać... I na dodatek wstawia ci głupie gadki - to za co go kochasz i ile jeszcze wytrzymasz? Co on uważa, że z jego kolegami z zawodówy na piwo będziesz chodzić? Bo do teatru z tobą raczej też się nie wybierze...