Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeter mener

Co powinien zrobic taki tuman jak ja?

Polecane posty

Gość kafeter mener

Otoz nie mam glowy do nauki, nauka idzie mi ciezko, od 1-3 uczylem sie na ocenach dostatecznych. 4,5,6 klasa juz mialem wynik dobry, potem gimnazjum i technikum prawie same dostateczne i dopuszczajace. Nauka idzie mi ciezko, z trudem przyswajam wiedze. Jednym slowem czasami sie czegos naucze ale po kilku dniach zapominam tego. Jeszcze obawiam sie ludzi, nie potrafie do nikogo zagadac a bycie w wiekszej ilosci osob stresuje mnie.

Gość gdeygsyyyyyyysy
Jeszcze obawiam sie ludzi, nie potrafie do nikogo zagadac a bycie w wiekszej ilosci osob stresuje mnie. mam bardzo podobnie

Gość kafeter mener
Dlaczego mnie to spotkalo? Dlaczego mnie nauka idzie z taka trudnoscia? z taka z trudem nawiazuje relacje miedzyludzkie.

Gość gdeygsyyyyyyysy
a teraz na studiach mam takie "super" średnie, że aż wstyd się przyznawać. niby powinnam kończyć studia, ale co to będzie- wszystko robię na ostatni moment, a pracy jeszcze nie zaczęłam pisać (a ostatni seminarium miałam w ten piątek;/) muszę się wziąć za siebie :o

Gość gdeygsyyyyyyysy
a jacy byli Twoi rodzice dla Ciebie? najczęściej ofiary przemocy mają problemy w relacjach międzyludzkich...

Gość gdeygsyyyyyyysy
ostatnie***

Gość kafeter mener
Ojciec mowil do mnie: Ty tumanie jeden, jestes pierdolniety, ty gnoju, jestes takim samym nierobem jak matka. Matka mowila: Jestem takim samym skurwysynem jak ten stary debil(moj ojciec), ze ma nieudane dziecko z ktorym musi isc chociazby do logopedy czy do psychologa.

Gość gdeygsyyyyyyysy
no to sam widzisz.. że to ich wina idź do psychologa, może Ci coś poradzi