Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurde....

mam zwyczaj ze zawsze sie ciesze :/

Polecane posty

Gość o kurde....

Taka osobowosc mam i nic nie poradze. Zobaczyłam zdjęcia właśnie z nie nacka i jestem przerażona że tak smiesznie to wygląda :o. Moze problem tandetny ale co zrobic skoro uwielbiam sie smiac ( czasem to az mi glupio z tego powodu) a usmiech nie za ciekawy jest?

dziewczyno miła, takich ludzi jak Ty brakuje w szarej codzienności. Uśmiech jest na wagę złota. nawet nie wiesz jak miło przebywać w towarzystwie osoby która zawsze jest pogodna i uśmiechnięta.

Gość o kurde....
milo mi rowniez ze tak sadzisz :) tylko ze nie kazdy tak to odbiera. dopiero sobie uswiadomilam patrzac na zdjecia, gdzie pełną buzią sie smieje ;) a lipa z zebami. wszystkie sa proste białe ładne, tylko jedynki mi na siebie strasznie nachodzą :( i do tego dziwne miny robie jak sie smieje. W ogole mam czasem tak ze ktos mnie sie cos spyta chce sie usmiechnac zwyczajnie a zaraz bez powodu zaczynam sie smiac.. to juz nie jest miłe:P

nie podoba sie to szarym gburom co za grosz nie mają poczucia humoru. taka kobieta to skarb, życie z taką staje sie sielanką, miodem, pizzą... kto co lubi. Na pewno stado facetów ustawia sie w kolejce do Ciebie :P