Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameel

o co mu chodzi DO CHOLERY. pytanie glownie do panow

Polecane posty

Gość Ameel

o co chodzi facetowi, ktory podobno coś ma do mnie, a ciągle nawija o innych panienkach? ta do niego napisała, ta mu puscila oczko, ta mu wysyla sms, ta go zaczepia na facebooku,ta fajna dupa, ta mu się podoba, a ta mu kurwa dupe liże, no o co mu chodzi? :O

Gość duże udo
:D

Gość Ameel
mnie też to smieszylo, ale juz nie. im bardziej czuje ze ma cos do mnie, im więcej czasu rozmawiamy razem, tym wiecej on napierdala o tych laskach, probuje sprawic zebym byla zazdrosna, czy pokazac jaki to on nie jest rozchwytywany? ja pierdole nie czaje tych facetow.

Gość partyzanna
patologia jesteście i tyle

Gość bedzie dobrze :)
chce zebys byla zazdrosna ;) pokazuje jaki jest rozchwytywany i chce zebys myslała " wooow takie ma powodzenie wiec ja musze sie czuc wyjatkowo ze na mnie zwraca uwage" :P albo po prostu sie przechwala :P

Gość Ameel
tak wlasnie myslalam :O a on chyba widzi, ze jestem troche zazdrosna, chociaz staram się tego nie pokazywac, zna mnie od podszewki. kurde :O moze ja tez zaczne mowic , kto to mnie gdzies nie zaprosil itd.

Gość dnoooo
ja bym mu napisała - gdy tak pisze o tych kolezankach " to wiesz ci, ty się teraz nimi zajmij, a ja skocze ba piwko, bo mnie (WSTAW DOWOLNE IMIE) wyciąga. będę potem, pa" :D

Gość Ameel
aaa dobre ! zatkam go. dokladnie. tylko ze z nim o sms cięzko, bo to typ ktory nie znosi pisac sms. jak mu się dziewczyna podoba to na początku naskrobie pare wieczorami, a jak już ją ' ma' to koniec. bo pamiętam jak bylo ze mną. ale tym razem się tak latwo nie dam. o nie nie

Gość b vwjrtbnk nbjmktnyhklynjlyknm
o, zrob tak jak ci pisal ktos powyzej :)

Gość jaki bucefał
To jakiś pustak, co się chwali chamsko, jak to niby panienki na niego lecą. I jakie to masz szczęście, że on ciebie wyróżnia. Znam takich, co to myślą, że panienka na niego z tego tytułu poleci. Jak Ty polecisz na niego, to jest takie przysłowie - wart Pac pałaca i pałac Paca.