Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi tu cos...

jak sobie radzicie z potrzebami biologicznymi?mam z tym problem

Polecane posty

jestem sama,więc nie uprawiam seksu i nie będę dopóki się nie zakocham,więc raczej długo.tylko ze moje ciało i umysł nie chcą czekać.jakbym była facetem to ujęłabym to tak,że nadmiar spermy uderza mi do głowy :-P wiem,że jest tu sporo samotnych-jak sobie z tym radzicie?

Gość jaki masz problem?
bzykaj sie z każdym, który Ci się podoba... Twój przyszły chłopak będzie kładła laskę na Twoje dziewictwo...

słyszałam, ale podobno od tego traci się wzrok i rosną włosy między palcami. Wolę spróbować czegoś bezpieczniejszego, ale czego?

ale mi nie zalezy na tym co mój przyszły pomyśli,nie mogę się bzykac bez uczucia,bo to niezgodne z moimi zasadami i zresztą nie miałabym z tego przyjemnosci

Gość kup se gadzety
a odlecisz w kosmos :D porzadny wibrator, kuleczki gejszy itp.

Gość jaki masz problem?
tak mów3ią dziewice, jak raz spróbujesz seksu to bedziesz chciała wiecej i wiecej

że co Ci się dzieje od masturbacji? Ja pitolę. Powiem Ci bardzo szczerze, że ...musiałabym być już naprawdę ślepa i owłosiona jak małpa, bo zabawiam się sama od dawien dawna. będzie już z dziewięć lat. nie wierz w takie bzdury, tylko rozładuj to napięcie, zrób sobie przyjemność i kup wibrator albo znajdź jakis inny sposób, który sprawi, że odlecisz.

" nie mogę się bzykac bez uczucia,bo to niezgodne z moimi zasadami i zresztą nie miałabym z tego przyjemnosci " yyyy....?

Gość kup se gadzety
no to nie wiem jakiej ty pomocy oczekujesz skoro nie chcesz sie maturbowac roznymi przyrządami :D sila woli chcesz osiagnac nirwane czy jak :D

Gość jaki masz problem?
aha, i nawet nie próbuj sobie wibratorem prerywać błony dziewiczej, jest przesąd, że jak nie zrobi tego 20mc kutas to do końca zycia bedziesz sama

naprawdę nie załapałyscie,że to o szkodliwosci masturbacji to podszyw? :-P oczywiście,że to robię,ale to mi nie wystarcza tak na dłuższą metę.tu nie chodzi tylko o orgazm,ale przede wszystkim o potrzebę czułości,bliskości i ciepła drugiej osoby.a tego nie da mi ani masturbacja,ani przypadkowy seks

Gość koleś jeden taki
ja Ci to dam, bede dawał każdego dnia, ale tylko przez 2 tygodnie

ja tu szukam rady jak zagłuszyć zew natury,a nie chłopa do seksu :-P