Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolaloli21

Co myślicie o tych wymiarach Panowie?

Polecane posty

Gość :(:( ty wielkolud jestes ze
mas ztakie wymiary?? ja lubie kobietki a nie babice nawet gdybys byla b wysoka i wymiary by sie rozlozyly sory ale wygladasz juz jak wielkolud

dla kobiety max to jest 70 talia i 95 biodra jesli juz nie ma jakiejs super figury

ja pierdolę. Faceci, to jakbyście się czuli gdybyśmy wybierali was tylko na podstawie wielkosci waszych fiutów? no jak? oględziny fiuta,a dopiero potem reszta. co wy na to????

Gość ona do kwadratu
eej ale ona ma piersi i widczna talie! jak klepsydra:) docencie to:)

wiesz co jak wybieram kobiete to nie kaze sciagnac jej majtow i nie mieszcze dlugosci pochwy zastanawiajac sie czy zmiesci sie moj penis po same jajka i nie sprawdzam czy ciasna

nie mierze *

:) Myślę, że jakbyś schudła z 3-4 kilo piersi by Ci się trochę zmniejszyły i cała sylwetka wyglądałaby lepiej. Ale z taka klepsydrą to nie można źle wyglądać :D

"ja pie**olę. Faceci, to jakbyście się czuli gdybyśmy wybierali was tylko na podstawie wielkosci waszych fiutów?" z moim 20cm penem? Nie ma problemu :classic_cool: A tak poważnie to wybieracie facetow na podstawie wzrostu i zaosobnosci portfela. :P Więc nie pierdol :)

Gość lolaloli21 o k.....
165 cm i takie wymiary to ty musisz byc slonica schudnij z 8 kg

Gość ona do kwadratu
lolaloli -nie ma zaco:) chetnie sie bym z Toba zamienila:) ja jestm calkowita decha:D

Gość ja pierdoleleded
Tak to jest, jak ktos wypowiada sie na temat, na ktory nie ma pojecia :O 90-92 w biodrach to mają wychodzone modelki :O

Gość co za bzdety
ja pierdoleleded wychudzone modelki ja mam talia 63 biodra 88 biust 83 i nie jestem chuda nawet troszke za pulchna rozumiem ze autorka musi miec troszke wiecje bo jest nieco wyzsza ale zeby az tyle !!!!!! niech sie za siebie weznie i chociaz zgubi po 10 cm

Gość widzialam
lolaloli21 o k..... ty tez schudnij tylko uwazaj na mozg,bo za wiele ci go nie zostalo....lolaloli21 swietne wymiary:)

wystarczyło że założyłam bluzkę z dekoltem i spódnicę do kolana. wysmarowałam oliwką co podkreśliło ciemną opaleniznę i nie narzekałam na brak powodzenia. i nie były to chamskie spojrzenia bo potrafię to odróżnić. wolę wyglądać jak wyglądam niż być za chuda. ale wiem że z 10kg powinnam zgubić ;-)

Gość co za bzdety
a tak do tematu jeszcze kobieta majaca talie od 80 cm w zwyz jestnarazona na choroby ukladu krazenia i uwaza sie ze ma nadwage zwlaszcza na takim wzroscie

Gość co za bzdety
lolaloli21 nie niestety jak nie masz cie czym pochwlaic bo masz kiepska figure to jasne wywalaj cycory tylko jak facet spojrzy na ogol to az go otrzepie lepiej zbey nie wiedzial co masz pod ubraniem a spodnicy lepiej nie zakladaj krotkiej bos na to za gruba