Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanyxxx

Zakochałem Się W Nastolatce...

Polecane posty

Gość Zakochanyxxx

Witam, mam 33 lata. Otóż ,kilka miesięcy temu poznałem piękną,młodą,mądrą i dojrzałą jak na swój wiek dziewczynę.Bardzo świetnie się dogadujemy mimo tej różnicy wieku, dodam tylko że moja wybranka ma 18 lat. Wiem,że nie jest ze mną tylko ze względu na pieniądze, ona mnie na prawdę kocha sama mi to przecież wytłumaczyła, nie jest taka jak te wszystkie młode i zazwyczaj puste panienki w jej wieku ,na pewno ma to coś.Chcemy wziąć ślub,tak i niby wszystko ładnie i pięknie się zapowiada, tylko czy według was taki związek ma szansę przetrwać dłużej niż rok czy dwa? Ja myślę że jeśli to uczucie nie zgaśnie,ma.

Gość taka_jedna_zwariowana_:(
sam sobie odpowiedziałes na pytanie na koncu więc o co właściwie pytasz?

Gość Zakochanyxxx
Wiem, że odpowiedziałem sobie sam ale każdy z nas może inaczej oceniać tą sytuację.

przetrwa góra 2/ 3 lata. Nie radzę. Poznaj kogoś bliżej swojego wieku. Ona pójdzie na studia/ do pracy i może poznać kogoś ciekawszego i zakocha sie jeszcze bardziej. Po co ci to? Nie marnuj czasu.

Gość Laynetttta
dokladnie. Teraz jest Toba zauroczona, ale predzej czy pozniej ta roznica wieku zacznie jej przeszkadzać, przestaniecie siebie rozumiec , ona bedzie myslala jeszcze inaczej, a Ty bedziesz juz myslal o rodzinie ..

Gość usmialam sie
piszesz ze chcecie wziasc slub a na dole pytasz czy ten zwiazke przetrwa rok dwa ?? to ile wy sie znacie miesiac ?? i juz sie tak dobrze znacie ze slub planujecie a nawte nie jestes penwy ile to przetrwa buhaha prowo 33 letni facet nie jest takim idiota niemozliwe

Gość hghghghgh
przeciez mozecie zaczekac ze slubem te 3 lata.Wtedy okaze sie,czy dojrzeliscie do tego,czy wrecz przeciwnie,to juz koniec.A jesli teraz spieszy Ci sie do samego slubu to niedobrze,ja sama mam 18 lat i mysl o slubie teraz..Boże,nie! za młoda jest na to ona.I za kilka lat moze sie zmienic,to taki wiek.Ale nie jest powiedziane,ze jestescie straceni,moze akurat sie uda,bo rzeczywiscie jestescie bratnimi duszami.Ale skoro takie pytanie zadajesz to chyba nie jestes pewny uczuc...no coz,zycze Wam powodzenia.

Gość czekam puk puk
też mialam takiego jednego. 31lat miał też strasznie zakochany był i żenić się ze mną chciał byłam w ogóle najpiekniejsza najcudowniejsza njalepsza a potem...nie dałam mu dupy i tak sie skończyło. fajnie c'nie? superekstra także jesli chcesz zrobic to samo to... DAJ SE SPOKÓJ

Gość k\\mar222
jesli ja kochasz to nad czy sie zastanawiasz? i nie sluchaj tych ktorzy mowia ze to moze nie przetrwac, 18letnia dziewczyna tez moze pokochac juz na zawsze, ja mam 22 lata i kocham starszego od siebie o 13 lat, i zakochalam sie kiedy mialam 17 lat... wiec juz 5 lat nie potrafie przestac go kochac, on nic o tym niewie a dlatego ze ma juz rodzine a ja nie che rozbijac zwiazku...

Gość Zakochanyxxx
czekam puk puk - to jest inna sytyacja, bo Cię chciał tylko przeruchAĆ I stąd piękne słówka, a ja Ją naprawdę kocham....

Gość m444444444444
tutaj na tym forum ci nie pomoga , rob to co ci kaze serce a nie inni ludzie...

Gość lalalalaallalalalalalal_
Wiesz, powiem Ci z mojej perspektywy. Dziewczyna w tym wieku może pokochać naprawdę - przecież kiedyś w tym wieku dziewczyny były po ślubach i miały często dzieci, więc z tego to też na pewno wynikało, nie tylko z wymogów społecznych. Jednak miej świadomość tego, że ona mimo wszystko nie jest jeszcze 100% dojrzała - ona będzie kształtować swoje poglądy przez najbliższe kilka lat. Za 5 lat będzie miała 23 lata i przez ten czas zmieni się nie do poznania jej charakter! Będzie bardziej świadomą siebie kobietą i jeśli Ty jej nie będziesz pasował, bo stwierdzi, że czego innego oczekuje od związku to raczej Ty ucierpisz tu najbardziej ;) Uważam, że to nie przetrwa, bo Ty jesteś zauroczony jej jeszcze ufnością, szczerością, również urodą - chociaż sam przed sobą się nie przyznasz do tego. Ona jest zauroczona Tobą, możliwe, że też wyglądem, bo wiele dziewczyn kręcą faceci koło 30. Ceni Twoją dojrzałość w stosunku do jej - ale czy Wy możecie stworzyć związek? Czas pokaże ;) Po jakimś czasie fajerwerki zmniejszają się ;)