Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1777777

Podrywał mnie młody ginekolog podczas wizyty

Polecane posty

Gość 1777777

Witam, byłam ost pierwszy raz u ginekologa, mam 17 lat. Nie było problemu z przyjęciem mnie samej bez rodzia, zresztą pielęgniarka powiedziała mi, że już jestem traktowana jako osoba dorosła i mama nie jest potrzebna. Ok, przechodzę do rzeczy. Przyjął mnie z NFZ młody lekarz - na oko 30 lat, może nawet mniej. Prawił komplementy podczas wizyty (jestem normalną kobietą), widać, że patrzył na moje ciało z podziwem, a gdy wychodziłam, spytał, czy nie wybrałabym się z nim na kawę! zażartowałam - a co na to pana żona?:) a on - nic mi nie wiadomo, żebym miał żonę:d nie jest ybitnie przystojny, ale ma fajny sposób bycia, wyluzowany, więc dałam mu nr tel. Dziś zadzwonił i powiedział, że pierwszy raz takie wrażenie zrobiła na nim pacjentka, przeprosił, na wypadek jakbym czuła, że naruszył swoje kompetencje:p umówiliśmy się na kawę na weekend. Moje pyt brzmi - czy to niezgodne z prawem?

Gość 1777777
AA no tak, z racji tego, ze na tym forume modny jest zwrot 'prowo' informuje zawczasu, ze nie jest to 'prowo'

Gość 1777777
beatka, akurat nie śpię i mało tego, czuję, że może z tego wyjść fajny związek:)

Gość do 1777777
a ja ci wierzę. moja znajoma też związała się ze swoim ginem, za rok slub. ryzykuj:)

Gość 1777777
ok, widze, ze tu wszyscy wesza tylko taniej sensacji i z nikim nie porozmawiam 🖐️

Gość deefty
A feee, chcesz takiego starucha :o Znajdź sobie 18-letniego ginekologa :D

Gość 1777777
starucha? 10 - 12 lat roznicy jest super!

chcesz zeby twoj facet innym w cipkach grzebal, a potem je zapraszal na kawe? Albo stymulowal im lechtaczke pod pretekstem badania?

Gość deefty
no właśnie. nie wiedziałabyś, czy cię zdradza, czy pracuje :D

Gość 1777777
nic mi nie stymulował, badanie trwało 2 minuty. Pytałam kolezanki, bo tez do niego chodzi - nigdy jej nie podrywał, zachowywal sie poprawnie, tak samo jej matka nie ma zastrzezen i zadnych zaproszen na kawe nie mialy z jego str

Gość Major Oklahoma
A ten świstak siedzi i zawija te sreberka.... Boziu paplanina, jak każda kobita fantazjuje o swoim ginekologu, a nawet jeśli to prawda, to naprawdę dojrzały facet, wyrywa małolatę w pracy. Ale rób jak uważasz, chcesz się umówić, umów się, tylko nie wiem po co pytasz, tak wiem odpiszesz, że chcesz poznać opinię innych...każda kobita odpisze Ci: umów się....zatem się umów.

Gość 1777777
I jest wolny - sprawdzone und potwierdzone:) idę na tę randkę. Heh, czytalam o takich sytuacjach ale nie pomyslalam ze mnie to s spotka:p Nawet matula mówi, że czemu nie;)

Gość dziewczyna sie chciala pochwal
ic :)

Gość Major Oklahoma
Nie miały żadnych zastrzeżeni nic takiego nie robił. Zobaczył okazję (widocznie na taką wyglądasz, albo się zachowujesz) i postanowił działać, w myśl zasady : okazja czyni złodzieja.

Gość 1777777
dokładnie to piszę tu po to, bo myslalam, ze odezwa sie kobietki ktore tez to spotkalo

hahaha. Jak juz gin chce sobie babke przygruchac to bierze drugą lekarke lub ginekolożke, a nie biedną, szarą licealistke, więc obudź się i przejrzyj na oczy wreszcie.

Gość 1777777
o matko, nie wygladam:) mam 165 wzrostu, styl elegancki, typu żakiecik i szpilki, włosy nawet nie farbowane, więc raczej nie wyglądam:p co do zachowania, jestem raczej powsciagliwa

Gość 1777777
spoko, tyle że nie jestem licealistką

Gość 1777777
ok, wiem więcej: ma 28 lat, pracuje od roku, sam od 2 lat

Gość Major Oklahoma
Ale pisałaś, że masz 17, w tym wieku, to raczej jest się w Liceum, mogłaś zacząć rok wcześniej, 2 lata wcześniej to już mało prawdopodobne, teraz od tematu, to mnie raczej ta kwestia ciekawi :)

Gość deefty
od 3 lat w 1-szej gimnazjalnej

Gość 1777777
rocznikowo mam 18, skoro to takie ważne. Pracuję na przyuczeniu w gabinecie kosmetycznym, za 3 miesiące mam przedłużoną umowę