Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Czy któraś z Was ma też silne owłosienie w różnych częściach ciała?

Polecane posty

Ja mam niestety owłosienie w okolicach sutków :( , na dużym palcu u nogi, i pojedyncze czarne włoski na brodzie i lekki meszek nad ustami. Macie jakieś rady, aby to jakoś rozjaśnić lub żeby nie było to tak widoczne? Golenie jest bardzo uciążliwe :(

Gość mieszkanie
opalaj się

Jak się opalam , to mi pieprzyki wychodzą,poza tym zawsze na czerwono się opalam i jestem blada :(

Gość mieszkanie
na rękach? A po co golić na rękach?

Gość dcsx
mam tez tak i na brzuchu jeszce na dotatek .. jem tabl hormonalne od 3 lat na to plus tradzik i torbiele troche pomaga gorzej bedzie jak je odstawie:D:D ale ponoc po ciazy sie hormony reguluja i juz nie beda ci wloski rosly

Gość mieszkanie
też mam na brzuchu i też słyszałam o zbawiennym wpływie ciąży...super, że nie planuję :p

Gość ja mam na
głowie silne owlosienie :-D

Gość dcsx
nic sie nie martw przyjdzie czas to zaplanujesz albo Bozia ci zaplanuje;p ja na szczescie planuj jak najszybciej ciaze bo juz mam dosc tych tabletek o tych wloskach na calym ciele nie wspomne . a ile masz lat autorko?

Gość piaskowababka26
ja mam. praktycznie na całym ciele. jeśli o brodę chodzi, to od roku chodzę na laserowe usuwanie tego dziadostwa i nawet widzę pewna poprawę. włoski nad górną wargą depiluję metodą nitkowania i uważam, że jest to 100 razy lepsze niż wosk. te z okolic sutków usuwam pęsetą, na paluchy u stóp - wosk, na rękach - rozjaśniam rozjasnaczem w kremie, nogi i bikini tradycyjnie golę, ale własnie przymierzam się do kupna wosku w rolce + podgrzewacza. generalnie żyję z tym od zawsze, więc się przyzwyczaiłam i nie robię z tego tragedii. grunt, że jestem zdrowa, a włosy, to tylko defekt kosmetyczny.

MAm 26 lat, ale ciąży jeszcze nie planuję, mam zbyt młodego partnera :) Ale tak chciałabym, żeby skończył się ten problem z włosami ...

Gość głupia cipaaaaaa
rozjasniacz sally hansen dobry:)

Gość piaskowababka26
całkiem sporo tego jest. albo zwykły taki w biało-niebiekim opakowaniu - ok 5 zł, albo rozjasniacz do balejażu joanny albo są tez specjalne środki do rozjaśniania włosków na ciele np. sally hansen, ale one są dośc drogie, a wlasciwie w składzie mają to samo, co ten zwykły za 5 zł, czyli wodę utlenioną w kremie + amoniak. Poszukaj w drogeriach, na pewno coś znajdziesz.

O, proszę :) W końcu jakaś dobra rada na cafe :) Muszę sp0róbować tego kremu :)