Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa szwagierka

Szwagierka nie chce opiekowac sie moimi dziecmi!!!

Polecane posty

Gość leniwa szwagierka

Szwagierka nie chce opiekowac sie moimi dziecmi!!! Szwagierka ma 6letniego syna, prowadzi wlasna restauracje ktora ma blisko domu. I wyobrazcie sobie ze ona nie chce zajmowac sie moja 4letnia corka i 5letnim synem. Maz pracuje jako mechanik samochodowy w warsztacie u kogos ja na produkcji a ona robi laske jak wezmie nasze dzieci do siebie. Jeszcze mowi ze to my powinnismy sie opiekowac jej dzieckiem bo to ona jest samotna matka. Rozmawialam z tesciami by porozmawiali ze swoja corka by postawili ja do pionu i kazali jej mi pomoc to powiedzieli zebym dala im spokoj. Brat meza powiedzial ze siostra i bez tego ma dosc wlasnych obowiazkow zeby zajmowac sie moimi dziecmi ale zeby sam zaproponowal pomoc to go nie ma. Pytanie: Co byscie zrobili gdybyscie byli na miejscu moich tesciow a wasza corka odmowila by waszej synowej pomocy?

Na miejscu autorki watku stuknelabym sie w łeb. TY ŚMIERDZĄCY LENIU, POWINNAS SZWAGIERKE PO NOGACH CAŁOWAĆ, ŻE ONA, SAMOTNA MATKA JESZCZE SIĘ TWOIMI DZIEĆMI OPIEKUJE A NIE UWAŻAĆ ŻE ONA POWINNA - A TO,KURWA, Z NIBY JAKIEJ RACJI? NO JAK WIDZE TAK NIENORMALNE MATKI TO MNIE KREW ZALEWA - KTO CI SIE KAZAL PIEPRZYC JAK SIE NIE CHCESZ WLASNYMI DZIECMI OPIEKOWAC?! Bez komentarza.....

Gość leniwa szwagierka
Ale ona ma duzo czasu. Ma wlasny biznes, samotnie wychowuje syna a w domu ma chociazby gosposia. To moje dzieci cale dni moglyby przebywac u niej ale ona tego nie chce. Moje dzieci nie sa bekartami ale dziecko szwagierki tak. Mam pytanie co byscie zrobili na miejscu moich tesciow i szwagra gdyby wasza corka i siostra odmowila by waszej synowej i bratowej pomoc w opiece nad dziecmi?

Gość . . . . . . . . . .
robi laskę? daj mi jej numer

Gość asqennn
w 4 litery

Gość he?
przybiłabym im piątkę, bo tak zaborczej baby dawno nie spotkałam. jak możesz oczekiwać, że ktoś będzie ci dzieci niańczył?? kobieta sama doszła do wszystkiego, prowadzi biznes i nie ma obowiązku zajmować się twoimi dziećmi. poza tym jesli piszesz o jej dziecku "bękart", to sorry, ale nie zasługujesz na pomoc.

Masz dzieci, to się nimi zajmij. Ona swojego dzieciaka Ci nie podrzuca. A już teksty w stylu, że powinna się Twoimi zajmować to totalne przegięcie... Nienawidzę ludzi z tak roszczeniową postawą... Ogarnij się i zajmij swoim życiem, a szwagierce daj żyć tak jak ona chce. Ma jedno dziecko i się nim zajmuje, nie musi do tego niańczyć cudzych.

Gość leniwa szwagierka
To napisalam do tej kobiety ktora mi napisala bym sama zajmowala sie swoimi bekartami. TA SAMOTNA MATKA MA pieniadze, pytalam sie ja czy nie zatrudnilaby mnie i mojego meza w swojej restauracji to wiecie co powiedziala ze ja nie nadaje sie ani na kucharke ani na kelnerke i ze moj maz tak samo.

Jak na moj gust to ty sie nie nadajesz nawet na sprzataczke (z szacunkiem do sprzataczek). Boże, broń, spotkać taką kelnerkę w restauracji, od razu bym wyszla i wszystkim znajomym mowila zeby nie chodzili. Bardzo dobrze ci powiedziala. I NIE WAZNE ILE ONA ZARABIA BO TO JEJ A NIE TWOJE PIENIADZE.