Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrekMMZ

escapelle.. a tedt ciążowy???

Polecane posty

Hejka. Zażyłam escapelle w niedzielę rano.... ( w sobotę pękłą gumka ) dzisiaj dostałąm krwawienia. Nie wiem kiedy się zakonczy.... po jakim czasie mogę zrobić test ciążowy.... dziewczyny proszę o radę piszę od chłopaka z loginu więc nie ma zadnego podszywu

Gość wrogu moj co wykrzywiasz usta
facet ma konto na kafe?? :D po tyg mozesz

Gość hgjgfjgfhjgf
też łykałam escapelle. dostajesz od razu okresu i trwa tak jak normalny. skoro dostalas okersu to nie musisz robic testu:) serio. bez obaw

Gość hgjgfjgfhjgf
zwłaszcza, ze od razu wzielas escapelle. ja wzielam dopiero po 1,5 doby

Gość c]ggfhhj
czyli jak ona teraz dostala okres to juz nie dostanie w terminie jak jak normalnie tylko miesiac poźniej? zastanawiam sie bo tez pare dni temu krwawilam po escapelle

Gość hgjgfjgfhjgf
powiem wam jak to jest wzielam escapelle i po 3 dniach dostalam okres. to byl sam srodek cyklu. a na koniec cyklu dostalam drugiego okresu. normalnego. to jest normalne. tak powinno byc.

ja miałam okres 22-23 maja... cykle mam co 28dni..... w niedzielę się kochaliśmy i była wtopa:( escapellę wziełam po 9 godz.....

Okres po escapelle to nie okres, to krwawienie. Co do testu, jeśli chcesz się upewnić to najwcześniej dwa tygodnie po ewentualnym zapłodnieniu, a najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość hgjgfjgfhjgf
powiedzmmy, ze wpadka jest w 12 dniu. 15 dnia dostajesz plamień. mi trwały jak normalny okres. a 25 dnia cyklu dostajesz normalnego okresu. oczywiscie jesli masz cykle 28 dniowe

Gość hgjgfjgfhjgf
nie jestes w ciązy! na 100%. wiem co mówię. po 9 godzinach? dziewczyno. ja wzięłam dopiero po 40, bo nie mogłam wcześniej i nic się nie stało. nawet nie masz co panikować

http://hydrex.pl/index.php?page=shop.product_details&product_id=7&flypage=flypage-ask.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=65 Tu jest niby napisane, że po 6 dniach, ale to nie do końca jest tak. Jeśli pokaże Ci ciążę to możesz mu uwierzyć, ale jeśli po 6 dniach nie pokaże ciąży to wcale nie ma pewności, że tej ciąży nie ma, bo po prostu stężenie bety może być jeszcze za niskie, żeby test ją wykrył.

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#sho w nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)

"nie jestes w ciązy! na 100%. wiem co mówię. po 9 godzinach? dziewczyno. ja wzięłam dopiero po 40, bo nie mogłam wcześniej i nic się nie stało. nawet nie masz co panikować" A co to ma do rzeczy? Może i bez Escapelle nie byłabyś w ciąży? Autorko jeśli masz regularne cykle to jest duże prawdopodobieństwo, że to były dni niepłodne, więc szansa na ciąże i tak byłaby niewielka bez Escapelle.

Za wcześnie. :) Chyba, że Cię to bardzo uspokoi. Ale test raczej wiarygodny nie będzie. :)

dziekuje za ciepłę slowa.... ale ja i tak szalenie sie stresuję:( wow.... jak nigdy..... jak wyglądałą twoja sytuacja z escapelle? jakieś skutki uboczne?